5 gün donacağız

Yurdun kuzeybatı kesimlerinin bu akşamdan itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor. Yağışların yarın, Karadeniz bölge geneli, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile sabah saatlerinde Marmara'nın doğusunda ve İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik'te kuvvetli olması bekleniyor.

Yayınlanma: 26.11.2008 - 14:36
Abone Ol google-news

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan ''Meteorolojik Uyarı''ya göre, soğuk ve yağışlı havanın, yarın kuzey bölgeleri etkisi altına alacağı, Marmara'nın güney ve doğusu (İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Balıkesir, Bilecik ve Yalova), Kuzey Ege (İzmir, Kütahya, Manisa, Afyonkarahisar ve Uşak), İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz bölge geneliyle akşam saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz ve Doğu Anadolu'nun batısında aralıklarla yağışlara bekleniyor.

Yağışların yarın, Karadeniz bölge geneli, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu (Sivas, Yozgat, Kırıkkale ve Çankırı) ile sabah saatlerinde Marmara'nın doğusunda (İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik) kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde (Bolu, Karabük ve Kastamonu, gece saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimleri (Amasya, Çorum, Tokat, Merzifon ve Samsun'un iç kesimleri) ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda (Sivas, Yozgat, Çankırı) karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, yarın yurdun kuzey ve batı kesimlerinde 6 ile 10 derece arasında azalacak.
Rüzgar, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu (poyraz), Karadeniz'de kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli esecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler