'Tacizci' hac yolunda!

İlköğretim öğrencisi 4 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle 10 yıl hapis cezasına çarptırılan ve dosyası Yargıtay’da bulunan 64 yaşındaki K.Ç, hacca gitmek için bindiği uçaktan yurt dışına çıkış yasağı bulunduğu için indirildi. Mahkemenin K.Ç. ile ilgili verdiği kararın gerekçesinde K.Ç. nin çocukları evine alarak dondurma ve benzeri yiyeceklerle kandırıp cinsel tacizde bulunduğu belirtildi.

Yayınlanma: 27.11.2008 - 18:08
Abone Ol google-news

Diyarbakır’da yaşları 7 ile 13 arasında değişen 4 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan ve 3 ay tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan K.Ç, Diyarbakır 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nce yapılan yargılama sonucunda 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanık K.Ç’nin dosyası Yargıtay’a gönderildi. 

Yargıtay’daki dosyasının sonucunu beklemeden ailesiyle birlikte hacca gitmek için bir süre önce Diyarbakır Havaalanı’na giden K.Ç, bilet işlemlerini yaptırdıktan sonra uçağa bindi. Yolcu kayıtlarını inceleyen polis, K.Ç’nin yurt dışına çıkış yasağının bulunduğunu belirleyince uçağın kalkışını durdurdu. K.Ç, uçaktan indirildi.

Mahkemenin K.Ç. ile ilgili verdiği kararın gerekçesinde sanığın her çocuk için 2.5’ar yıl olmak üzere 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ve K.Ç’nin mağdurlar İ.D., K.C., S.K. ve N.S.K’yı evine alarak dondurma ve benzeri yiyeceklerle kandırıp cinsel tacizde bulunduğu belirtildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler