Konfor anlayışı ayrı boyutta

Viano TREND'de yolculuk edenler geniş bir iç hacmin keyfini çıkarıyor. Kadife kumaş koltuklar ve yan duvar içleri, halı taban kaplaması son derece konforlu bir iç mekân sunuyor.

Yayınlanma: 28.11.2008 - 09:45
Abone Ol google-news

Viano TREND’de yolculuk edenler geniş bir iç hacmin keyfini çıkarıyor. Kadife kumaş koltuklar ve yan duvar içleri, halı taban kaplaması son derece konforlu bir iç mekân sunuyor.

Viano’nun iki donanım ve tasarım serisi TREND ve AMBIENTE ile üç farklı gövde uzunluğu bulunuyor. Kısa Viano yaklaşık 4,75 m, orta Viano yaklaşık 4,99 m ve uzun Viano yaklaşık 5,22 m uzunlukta. Tasarım, iç mekân, motor seçenekleri, kullanım, manevra yeteneği ve genel kalite anlayışı Viano’yu sınıfında öne çıkaran niteliklerden bazıları.

 

Sınırsız olanaklar

Viano TREND’de yolculuk edenler geniş bir iç hacmin keyfini çıkarıyor. Kadife kumaş koltuklar ve yan duvar içleri, halı taban kaplaması son derece konforlu bir iç mekân sunuyor. Viano’da (modeline göre), 4610 litreye varan bagaj hacmiyle birlikte birçok kullanışlı eşya koyma yeri sunuluyor. Ön bölümün ferah yerleşimi ve yumuşak yüzeyi aynı zamanda sürücünün işini kolaylaştırıyor. Ayrıca Joystick vites kolu sayesinde yanlara ve arka bölmeye rahatça erişiliyor. Her Viano gibi Viano TREND de birçok garaja ve otoparka kolayca girebiliyor. Geniş görüş açısı, standart hidrolik direksiyon ve 11,8 metrelik dönme çapı (kısa ve orta versiyonlar için) manevra ve park etme sırasında kolaylık sunuyor. Arka tekerlekten itişli, geliştirilmiş şasi ve bağımsız süspansiyon düzeni, Viano’nun sürüş keyfini artırıyor.

 

Her yol koşuluna uygun

Viano AMBIENTE’nin her noktasında yüksek kalitede malzemeler kullanılmış.

Direksiyon simidi, vites kolu, kapı kaplamalarının bazı bölümleri ve standart olarak koltuklar, iki ayrı renk tonunda deri ile kaplandı. Ön göğüsteki lüks hissi, kök ceviz görünümlü şık süsleme şeritleri ile zenginleştirilmiş. Orta konsol, kullanışlı bardak tutucuları, bir cep telefonu bölmesi ve bol miktarda eşya koyma yeri ile donatılmış.

 

Yüksek güvenlik

Sürücü ile ön yolcu hava yastıklarını tamamlayıcı nitelikteki standart Thorax yan hava yastıklarıyla yüksek bir güvenlik sağlanmış.

Biniş yeri aydınlatması ve yumuşak halı taban kaplamasıyla lüks ve konfor hissi daha da artırılmış. Viano AMBIENTE’nin şasisi, standart olarak arkada, seviyesini otomatik ayarlayabilen arka aks hava süspansiyonuna sahip.

Bunun bir başka avantajı da aracın değişik yük koşullarında sabit seyir düzeyinde kalabilmesi. AMBIENTE’nin standart tasarım ve donanım özelliklerine, renkli camlar, elektrikli arka kelebek camlar, gövdeyle aynı renkte entegre sinyal lambaları, elektrik kumandalı ve ısıtmalı dış aynalar da dahil.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler