Mercedes'ten 3 farklı boyda Vito

Her kullanıma, her sektöre uyumlu ve her yeni güne hazır bir ticari araç. Yeni Vito bunun mümkün olduğunu ve değişken araç konseptinin aracı ve kişiyi özel yaptığını kanıtlıyor. Bu yüzden Vito, Kombivan, Camlıvan ve Panelvan olmak üzere üç modele ve üç CDI dizel ve iki benzinli olmak üzere 5 motor seçeneğine sahip.

Yayınlanma: 28.11.2008 - 10:02
Abone Ol google-news

Yeni Vito hafif ticari araç sınıfında şimdiye kadar hiç görülmemiş bir yenilik sunuyor. Modeline göre, tamamen kendine özgü bir özellik katan ve örneğin orta uzunluktaki araçlara eklenebilen yüksek tavan da dahil olmak üzere üç farklı üst yapı uzunluğu seçeneği yeni Vito’da. Bu seçenek çeşitliliği aracınızı dilediğiniz gibi biçimlendirmenize, istediğiniz gibi bir araç yaratmanıza olanak veriyor.

 

Kısa vito

Kısa Vito dar sokaklar ve yoğun şehiriçi trafiği için yaratılmış. Özellikle modern otomobil yapısının her şeyi sunduğu göz önüne alındığında kısa Vito ideal uzunlukta. Araç uzunluğu 4.75 m.

 

Orta vito

Aynı iş için daha fazla yer. Orta Vito’lar aynı aks mesafesinde 245 mm. daha fazla arka uzantıya sahip. Hareketliliği kısıtlamadan kullanılan bu ilave uzunluk tamamen ve sadece yükleme ya da bagaj bölümü hacmine katkıda bulunuyor. Araç uzunluğu 4.99 m.

 

Uzun vito

XXL taşımacılık. Uzun üst yapıdaki ile aynı uzunlukta arka uzantı ve 3430 mm’ye uzatılmış aks mesafesiyle, uzun Vito hacme doymuş.

2.90m’ye kadar yükleme uzunluğu (ön koltukların altına yükleme olanağı kullanıldığında 3.10 m). 5.22 m araç uzunluğu.

Vito, ticari araçlarda Elektronik Dengeleme Programı ESP’yi standart olarak sunuyor. Taşıma kapasitesi konusunda en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş eşya gözleri işlevsel. Cep telefonu, içecekler, araç defteri, kalemler, dokümanlar ve DIN A4 boyutunda not kâğıdı sıkıştırılan altlıklar rahatça erişilebilecek uzaklıkta.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler