TIR ile minibüs çarpıştı: 9 ölü

Gaziantep'te bir TIR ile yolcu minibüsün çarpışmasıyla meydana gelen kazada 9 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Yaralılar Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken; kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yayınlanma: 28.11.2008 - 10:10
Abone Ol google-news

Gaziantep'in Nizip kara yolunun 23. kilometresinde, Yasin Fırat'ın kullandığı 27 K 6130 plakalı minibüs ile sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 33 NDD 13 plakalı TIR çarpıştı.

Hürriyet'in haberine göre; Kazada, ilk belirlemelere göre, Yasin Fırat (31), Şükrü Yılmaz (57), Salih Fırat (54), Müslüm Doğan (35), Yüksel Kaplan (40) Osman Fırat (67), Zöhre Kaplan (60), Ayşe Kaplan (10) ve Dursun Kılıç öldü.

Yaralanan kamyon şöförü Hasan Boztepe ile İlyas Çaptur, Cuma ve Hanifi Altıngeyik, Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların tedavisinin Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde sürdürüldüğü bildirildi.

Minibüsün muavini İlyas Çaktur, ''Şoför dayımdı. Kaza anını tam olarak hatırlamıyorum. En son hatırladığım, ayakta durduğum ve dayımın kanlar içinde olduğu. O kazadan nasıl sağ çıktığıma şaşırıyorum'' dedi.

Gaziantep Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Tapan, kaza yerinde incelemelerde bulundu.
Kaza nedeniyle yaklaşık 3 saat trafiğe kapanan Gaziantep-Nizip kara yolunda ulaşım, ekiplerin çalışması sonucu normale döndü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler