Gazetelerde Bugün

Uzun zamandır beklenen ve bugün yapılacak olan, KESK ve DİSK tarafından düzenlenen "İşsizliğe, Yoksulluğa ve Zamlara Karşı Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi"ni Cumhuriyet manşetten görüyor. Milliyet ve Vatan gibi gazeteler ise, dış basının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirilerini okuyucularıyla paylaşıyor.

Yayınlanma: 29.11.2008 - 08:00
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

AKP’ye ihtar eylemi

KESK ve DİSK tarafından, sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin desteğiyle bugün Sıhhiye Meydanı’nda, “İşsizliğe, Yoksulluğa ve Zamlara Karşı Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi” düzenleniyor. Emekçiler saat 09.00’da Hipodrom alanında toplanacak. Saat 10.00’da Türkiye’nin pek çok ilinden gelen katılımcılar kortej oluşturarak mitingin gerçekleştirileceği Sıhhiye Meydanı’na doğru yürüyüşe geçecek. Saat 13.00’da miting başlayacak.

 

HÜRRİYET

Denklik Dayağı

ABD'De iki dalda 'süper ihtisas' yapan Doktor Ayşe Uygur, Ankara'da girdiği denklik sınavının birini kaybetti. Kaybetme gerekçesini öğrenmek için gittiği jüri başkanı profesörün muayenehanesinde iki çalışanla kavga etti.

 

MİLLİYET

Demokrattan otokrata

Hem The Economist'in hem de Reuters'ın Türkiye'yle ilgili analiz haberinde Tayyip Erdoğan'ın son dönemde 'otokratlığa' kaydığı yorumlarına yer verildi.


RADİKAL

Merkez uyarıyor

Merkez Bankası'nın raporu: Reel sektörün mali bünyesi bozulacak, krediler daralacak, tüketici daha çok borçlanacak. Enflayon ve cari açık gerileyecek

 

AKŞAM

Kürtçe Kuran

Bu da Diyanet'in açılımı... Diyanet Yayın Kurulu Başkanı Prof. Dr. Saim Yeprem 'TRT bile Kürtçe kanla açıyor, neden olmasın' diyerek Kürtçe Kuran'a vize verdi.

 

POSTA

Falçatalı tehdit

İstanbul'da kaldığı özel yurtta boynundaki kızarıklık nedeniyle kendisinden bekaret raporu isteyen üniversiteli C.G. yaşadığı dehşeti anlattı: Türbanlı yurt müdiresi Nuray Dağ ile doktor olduğu söylenen çarşaflı kadın 'Üzerindekileri çıkar, yoksa falçatayla kıyafetlerini parçalarız' dediler. Hem soyup hem hakaret ederek bekaret testi yaptılar.

 

VATAN

Eleştiriler artıyor

Batı basını, bugüne kadar destek verdiği Erdoğan'ı "Reformlar için çaba göstermiyor. Giderek despotlaşıyor" diye eleştirmeye başladı..

 

Birgün

Haydi patronlar pamuk eller cebe!

TÜSİAD Başkanı Yalçındağ, Türkiye'nin kriz konusunda önlem almadığından yakındı. Ancak TÜSİAD, krizde zenginlerin sorumluluğunu hiç konuşmuyor.

 

SABAH

Çarşı karşıtı

Kiracı mağazalar "kirada indirim yapın yoksa çıkarız" diyor, çarşı yönetimleri ise "Yoğun talep var" gerekçesiyle tavize yanaşmıyor.

 

TERCÜMAN

Hayatımız değişiyor

Turkcell, 858 milyon YTL'ye aldığı Üçüncü Nesil Mobil İletişim Sistemleri (3G) ile hayatımızı değiştirecek. Artık, görüntülü telefonla konuşma, jet hızıyla internete bağlanma, evde tedavi bile mümkün olacak.

 

YENİ ŞAFAK

Kim bu Ebu Süfyan

1995 yılında PKK ile girdiği çatışmada öldürüldüğü bilinen Mardin Alay Komutanı Albay Rıdvan Özden'in eşi Tomris Özden, "Olaydan sonra evimize gelen Ebu Süfyan kod adlı kişi bulunursa, çok şey çözülür" dedi.

 

ZAMAN

Teknoloji kriz dinlemedi; 3G'den devlete 2 milyar YTL geliyor

Cep'te üçüncü nesil teknoloji için ilk adım atıldı. Görüntülü konuşma dönemini başlatacak 3G lisanslarını Turkcell, Vodafone ve Avea payaştı. Devletin kasasına yaklaşık 2 milyar YTL'nin gireceği ihaleden Turkcell CEO'su Süreyya Ciliv memnun: "Krizde milletimize kaynak oluşturduk."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler