IMF ile Mali Kurallar Çalıştay'ı

Maliye Bakanlığı, Hazine ve Devlet Planlama Teşkilatı (DTP) Müsteşarlığı ile Uluslararsı Para Fonu'nun (IMF) ortaklaşa düzenlediği Mali Kurallar Çalıştayı Pazartesi günü başlıyor. Çalıştayla, kamu maliyesi politikalarının uygulanmasında mali kuralların rolüne ilişkin uzman görüşlerinin ilgili kurumların üst düzey yetkilileri ile paylaşılması amaçlanıyor.

Yayınlanma: 29.11.2008 - 11:49
Abone Ol google-news

Maliye Bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı ve Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Müsteşarlığı ile Uluslararası Para Fonu (IMF) Kamu Maliyesi Bölümü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Mali Kurallar Çalıştayı” 1-2 Aralık’ta Ankara Bilkent Otel’de gerçekleştirilecek.

Hazine’den yapılan açıklamaya göre Pazartesi saat 09.00’da başlayacak çalıştayın açılışı Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ve Maliye Bakanı Kemal Unakıtan tarafından gerçekleştirilecek. Çalıştayla, kamu maliyesi politikalarının uygulanmasında mali kuralların rolüne ilişkin uzman görüşlerinin ilgili kurumların üst düzey yetkilileri ile paylaşılması amaçlanıyor. Çalıştayda mali kurallar konusunda uluslar arası kuruluşlardan uzmanlar ile akademisyenler tarafından sunumlar yapılacak ve mali kural uygulayan İsveç, İngiltere, Fransa, Almanya, Brezilya gibi ülkelerin deneyimleri ülke yetkililerince aktarılacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler