Bekâret muayenesi için falçatayla tehdit

Avcılar'daki özel bir kız öğrenci yurdunda kalan üniversite öğrencisi 18 yaşındaki C.G, kendisini erkeklerle birlikte olmakla suçlayan yurt müdürü N.D, yardımcısı ve çarşaflı bir doktor olmak üzere 3 kadının, falçatayla tehdit ederek 'bekâret muayenesi' yaptıklarını öne sürdü.

Yayınlanma: 29.11.2008 - 13:43
Abone Ol google-news

Cumhuriyet Gazetesi'nin ortaya çıkardığı bekâret testi olayının detaylarını anlatan C.G. şunları söyledi: Yatakhanede bazı akşamlar yastık kavgası yapar, şakalaşırız. O günün öncesi de arkadaşım boynumu sıkarak yere yatırmaya çalıştı, boynumda kızarıklıklar oluştu. Ertesi gün yurt müdiresi N.D. bu kızarıklıkları sordu, ona da anlattım. Ancak müdire hanım, K. Hoca (yardımcısı) ve doktor olduğunu söyledikleri kara çarşaflı bir kadın ile beni odaya kapatarak ‘üzerindekileri çıkar, aksi takdirde elimizdeki falçatayla kıyafetlerini paramparça ederiz’ dedi. Hem soyup, hem de hakaret ederek bekâret testi yaptılar dedi.

CHP Milletvekili Çetin Soysal da, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’e verdiği soru önergesinde sözkonusu yurdun herhangi bir vakıfla ilgisi olup olmadığını sordu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler