"Hedefimiz Süper Lig"

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Özkan, tek düşüncelerinin Konyaspor'u yeniden Spor Toto Süper Lig'e taşımak olduğunu belirtti.

Yayınlanma: 07.06.2011 - 12:58
Abone Ol google-news

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Özkan, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, 2010-2011 sezonunun Konya ve Konyaspor adına kötü geçtiğini ve Spor Toto Süper Lig'e veda etmek zorunda kaldıklarını anımsattı.

Göreve devam kararı aldıkları günlerde Milos Mihajlov konusunda FIFA'nın verdiği kararla büyük bir şok yaşadıklarını ifade eden Özkan, karara itiraz ettiklerini ve nihai kararı beklediklerini bildirdi.

Özkan, karardan geri dönüleceği konusunda umutlu olduklarını, ortada yanlış ve örneği görülmemiş bir uygulama olduğunu vurguladı. Yaşanan sıkıntıların devam etmesine rağmen büyük bir özveri örneği gösteren yönetim kurulunun sözleşmeleri devam eden oyunculara ödeme yaptığını ifade eden Özkan, şunları kaydetti:
''Takımda kalması istenen oyuncularımızın geride kalan sezondan hak edişleri, yöneticilerimizin büyük özveri ve gayretleri sonucunda ödendi. Bu hem oyuncularımızın serbest kalmamalarını hem de iskelet kadronun korunmasını sağladı. Bizim isteğimiz kadromuzun korunması ve birbiriyle uyum içerisinde olan ekibimizin Bank Asya 1. Lig'deki misafirliğini bu yıl sonunda tamamlayarak, yeniden Süper Lig'e dönüş yapması. Tek düşüncemiz, Konyaspor'u yeniden Süper Lig'e taşımak. Bunun gayreti içerisindeyiz. Aynı desteği Konya şehrinden ve şehrin dinamiklerinden de bekliyoruz.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler