Emniyetten 31 aday

Yerel seçimlere aday adayı olmak isteyen kamu görevlileri ve TSK mensupları için görevden ayrılma süresi bugün sona erdi. 2 emniyet amiri, 2 komiser ve 23 polis memuru olmak üzere toplam 31 emniyet teşkilatı mensubu yerel seçimlere katılmak üzere görevlerinden istifa etti.

Yayınlanma: 01.12.2008 - 17:44
Abone Ol google-news

29 Mart 2009’da yapılacak yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyen kamu görevlileri ve TSK mensupları için görevden ayrılma süresi saat 17.00’de sona erdi.

Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Esat Pınarbaşı ile TBMM’den aralarında uzmanların da bulunduğu 6 memur da yerel seçimlerde aday adayı olmak üzere istifalarını sundu. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre Balıkesir Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, Çanakkale Emniyet Müdürü İhsan Ünal, Kırklareli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Demiray Çavdar, Niğde Polis Okulu Müdür Yardımcısı Dr. Basri Özdemir ile 2 emniyet amiri, 2 komiser ve 23 polis memuru olmak üzere toplam 31 emniyet teşkilatı mensubu yerel seçimlere katılmak üzere görevlerinden istifa etti.

 

İBB’den 17 istifa

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) çeşitli birimlerinde görevli 17 kişi dün aday adayı olmak üzere istifa etti. İstifa edenler arasında  İBB Kültür Müdürlüğü Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüseyin Öztürk ve Belediye Başkanlığı Danışmanı Abdülkadir Ömer Abamor’un da bulunduğu öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler