CHP İl başkanları Ankara'ya çağrıldı

CHP’de program ve tüzük kurultayı öncesinde il temsilcileri yarın 2 ayrı toplantı yaparak tüzük ve kurultay yönetmeliği ile CHP programında yapılması öngörülen değişiklikleri ele alacak.

Yayınlanma: 02.12.2008 - 11:55
Abone Ol google-news

CHP Genel Sekreteri Önder Sav imzasıyla il başkanlıklarına gönderilen genelgede, 14.Olağanüstü Kurultay’ın 21 Aralık 2008 Pazar günü saat 10.00’da Ankara’da Sheraton Oteli Toplantı salonunda yapılacağı hatırlatılarak, Tüzük ve Kurultay Yönetmeliği ile Programı Komisyonları için İl Başkanlıkları'nca Genel Sekreterliğe bildirilen isimlerin 3 Aralık Çarşamba günü CHP Genel Merkezi’nde toplanmaları istendi.

“CHP Tüzüğü’nün 55. Maddesi uyarınca Tüzük ve Kurultay Yönetmeliği ile Parti Programı Hazırlık Komisyonlarının 3 Aralık 2008 günü CHP Genel Merkezi’nde toplanması Sayın Genel Başkan tarafından uygun görülmüştür” denilen genelgede, Parti Programı Hazırlık Komisyonu’nun saat 12.30’da, Tüzük ve Kurultay Yönetmeliği Hazırlık Komisyonu’nun ise çalışmalarına saat 14.00’te başlayacağı kaydedildi. Parti Programı Hazırlık Komisyonu, CHP Program ve Tüzük kurultayına sunulacak 6 temel alanda 16 reform, 23 öncelikli hedef ve 58 iddiayı ayrı ayrı ele alarak son noktayı koyacak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler