Faruk Yalçın toprağa verildi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dayısı, işadamı Faruk Yalçın'ın cenazesi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı'na götürüldü. Cenazeye spor, siyaset, iş ve sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Yayınlanma: 04.12.2008 - 13:33
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dayısı, işadamı Faruk Yalçın'ın cenazesi İstanbul'da toprağa verildi.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazı öncesinde, cami avlusunda Aziz Yıldırım, kardeşleri Ali Yıldırım ve Acar Yıldırım, Faruk Yalçın'ın kardeşi Cengiz Yalçın, oğlu Osman Yalçın, kızı Süreyya Yalçın, akrabası Fenerbahçe Kulübü yöneticileri Neşet Yalçın, Ömer Temelli taziyeleri kabul etti.

Camideki törene Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, İstanbul Valisi Muammer Güler, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, eski Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar, eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, eski Deniz Kuvvetleri Komutanı İlhami Erdil, Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de katıldı. Törende, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, federasyon başkan vekili Lutfi Arıboğan, yönetici Levent Kızıl, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetici Kenan Öner, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Turkcell Süper Lig'de yer alan bazı kulüplerin başkanları, Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, idari menajer Volkan Ballı, Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel, Selçuk, Can, Burak, İlhan, Ali, Tümer, Yasin, Önder, Fehmi Mert Günok, Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen ve Metin Aşık, şarkıcı İbrahim Tatlıses, işadamları Ferit Şahenk, Saffet Ulusoy, Rahmi Koç, Erdoğan Demirören, Fenerbahçe Kulübü'nün bazı amatör branşlarının yöneticileri ve sporcuları, spor, siyaset, iş ve sanat dünyasından çok sayıda kişi bulundu.

Cenaze töreninde kalabalık nedeniyle izdiham yaşanırken, bazı kişiler taziyede bulunup, cenaze namazından önce camiden ayrıldı. Tören için cami avlusunda taziyelerin kabul edildiği bölüme koltuk ve sandalyeler konulurken, buraya şerit çekilerek, ayrı bir bölüm oluşturuldu.

Camiye çok sayıda çelenk gönderilirken, Fenerbahçe Kulübü'nden ihraç edilen eski yönetici Sadettin Saran'ın da çelenk yolladığı görüldü.

Cenaze namazının ardından Faruk Yalçın'ın naaşı cenaze arabasına konularak, toprağa verileceği Karacaahmet Mezarlığı'na götürüldü. Aziz Yıldırım da mezarlığa cenaze arabasında gitti.

Bu arada, 30 özel güvenlik görevlisinin görev yaptığı cenaze töreni sırasında, Faruk Yalçın'ın kurduğu Boğaziçi Hayvanat Bahçesi'nin bir standı açılarak, bağış toplandı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler