A.Madrid Forlan ve Kun'u bırakmıyor

Atletico Madrid Kulübü, takımdan ayrılmak isteyen Arjantinli Kun Agüero'nun ve Galatasaray ile adı geçen Uruguaylı Diego Forlan'ın takımda kalabileceklerini açıkladı.

Yayınlanma: 07.07.2011 - 07:24
Abone Ol google-news

Atletico Madrid Kulübü Spor Direktörü Jose Luis Perez Caminero, Forlan ile ilgili tartışmalara açıklık getirirken, "Forlan'a takım aramıyoruz. Kulüp olarak tek yaptığımız sadece gelen teklifi onun menajerine iletmek oldu. Onunla yola devam etmek istiyoruz" dedi.

Forlan'ın çok büyük bir futbolcu olduğunu ve takıma çok faydası olduğunu kaydeden Caminero, "En iyilerle olmak istiyoruz ve Forlan da onlardan biri. Üstelik 2 yıllık daha sözleşmesi var. Birşeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Hiçbir zaman onu hesaba katmadığımızı söylemedik. Böyle birşeyi o düşündü. Ama biz onunla yola devam etmek istiyoruz. Burada bir idol ve onun yerini doldurmak çok zor olur" ifadelerini kullandı.
Şimdiye kadar tek ciddi transfer teklifini Beşiktaş ve Galatasaray'dan alan Forlan da Marca gazetesinde yer alan röportajında "2 yıl daha sözleşmem var ve yüzlerce kez söyledim. Gelecek sezon burada oynamak için çok arzuluyum" dedi. Forlan, geçen sezonki sorununun teknik direktör Quique Sanchez Flores olduğunu saklamazken, kulüp yönetim kurulu başkanı Gil Marin'in kendisini başka kulüplere satmaya çalıştığını iddia etti.

Öte yandan Caminero, 45 milyon avro bonservis bedeli istedikleri Kun için henüz ciddi bir teklif alamamalarından dolayı bu futbolcunun Amerika Kupası'nın ardından Atletico Madrid takımına dahil olacağını savundu. Kun ile ilgili şu anda müzakere ettikleri hiçbir takım olmadığını ve bu yüzden ayrılmasının gündemde olmadığını belirten Caminero, Juventus, Manchester City ve Real Madrid'in ilgilendiği iddia edilen Arjantinli futbolcunun bonservis bedeli konusunda indirim yapmayacaklarının işaretini verdi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon