"Ankara'da denenmişleri denememek lazım"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için partisinin Mansur Yavaş'ı aday gösterdiğini anımsatarak, ''Yerel seçimlerde Ankara'da denenmişleri denememek lazım'' dedi.

Yayınlanma: 05.12.2008 - 13:06
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanlığı'nda düzenlenen Ayhan Günaydın'ın fotoğraf sergisinin açılışını yaptı.

Devlet Bahçeli, burada partisinin yerel seçim adaylarını belirleme süreciyle ilgili soru üzerine, Ankara ve İzmir'de adaylarının belirlendiğini hatırlattı. Bahçeli, şöyle konuştu:

''Adaylarımız, cumartesi ve bayram sonrası da aşama aşama açıklanacak. Her tarafta çok kıymetli, değerli adaylar mahalli idarelerde MHP'yi temsilen milletimizin huzurunda olacaklardır. Seçimlerden de çok umutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ankara, bundan sonra Mansur Yavaş olarak ifade edilmeli. Yerel seçimlerde Ankara'da denenmişleri denememek lazım.''

Günaydın'ın sergisinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve eski MHP Genel Başkanı Alpaslan Türkeş'in portrelerinin de aralarında bulunduğu fotoğraf çalışmaları yer alıyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler