Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, AKP ile CHP’nin yemin krizinin çözümü için uzlaştıkları ortak metine ilişkin değerlendirmelere yer vererek, CHP'nin dün Meclis'te yemin etmesini manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 12.07.2011 - 06:30
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Bir düğüm çözüldü


AKP ile uzlaşan CHP yemin etti. Meclis boykotunu sürdüren BDP ‘Metin bizi bağlamaz’ dedi.


HÜRRİYET

2'ci dalga


Şike soruşturmasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 26 kişinin tutuklanmasının ardından polis dün yeniden harekete geçti.


MİLLİYET

Madımak'a komşu çıktı


Sivas'ta 37 kişinin yakıldığı olayların 1 numaralı sanığı olan ve 18 yıldır aranan Cafer Erçakmak, Madımak Oteli'ne 600 metre mesafedeki bir evde kalp krizinden öldü.


VATAN

49 teslimatta 41 milyon Euro


Tutuklanan Zahid Akman ile Zekeriya Karaman'ın Almanya-Türkiye arasında kuryelik yaparak 49 ayrı teslimatta 41 milyon euro getirdiği iddia edildi.


RADİKAL

Adalete en uzak yer


Sivas katliamının bir numaralı sanığı Cafer Erçakmak, Madımak'a 600, valiliğe 400, karakola 500 metre mesafedeki oğlunun evinde öldü.Erçakmak'ın uzun süredir Sivas'ta yaşadığı ortaya çıktı.


AKŞAM

Metris'te ağlatan karşılaşma


Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'a Metris'te duygusal selamlama. Tutuklu yönetici arkadaşlarından farklı bir bölüme yerleştirilen Yıldırım'ın koğuşa yürüyüşüne, mahkumlar alkış ve sloganlarla eşlik etti. Başkan gözyaşlarını tutamadı.


SÖZCÜ

Ölümle ortaya çıkan Madımak Skadalı


Sivas Katliamı'nın aranan 1 numaralı sanığı meğer Sivas'taymış.


HABERTÜRK

18 yıl kaçtı Sivas'ta öldü


18 yıldır kırmızı bültenle Fransa'da aranan Madımak katliamının bir numaralı sanığı Cafer Erçakmak, Sivas'ta öldü ev toprağa verildi.


SABAH

CHP tamam sıra BDP'de


İki haftadır süren yemin boykotuna dün son veren CHP'liler Meclis'te ant içerken, BDP'ye çağrılar arttı.


POSTA

Başbakan'ın dediği oldu!


Ergenekon tutuklusu milletvekilleri Mustafa Balbay Ve Prof. Dr. Mehmet Haberal serbest bırakılmadığı için 28 Haziran'da yemin etmeyen CHP'li milletvekilleri için Başbakan Erdoğan "Tükürdüklerini yalayacaklar" demişti. Başbakan'ın dediği oldu ve CHP'liler yemin etti.


BİRGÜN

Yaktığı yerde ölmüş!


Sivas katliamının bir numaralı sanığı Cafer Erçakmak'ın Sivas'ta öldüğü açıklandı. Avukat Şenal Sarıhan, katilin nasıl saklandığını sordu, ölüm haberinden kuşkulandığını söyledi.


YENİ ŞAFAK

Kemal Bey çok güzel yemin etti


Kendi kazdığı kuyuya düşen CHP'nin Meclis dışında kalma stresi bitti. Mutabakattaki "Tüm mevzuatın özgürlükleri genişletici bir anlayışla yorumlanması gerektiğine inanıyoruz" ifadesi, 'Arkadaşlarımıza ihanet etmeyiz' diyen Kılıçdaroğlu'na yetti.
 

ZAMAN

Şike depreminde ikinci dalga

Aralarında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, eski Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, eski Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ve Ankaragücü kalecisi Serdar Kulbilge'nin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, yönetici Serdal Adalı, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ile Sinan Engin de ifadeye çağrıldı.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler