Serhan Şeşen toprağa verildi

Grup Gündoğarken'in solisti Burhan Şeşen'in oğlu Serhan Şeşen'in cenazesi İstanbul'da toprağa verildi. Erenköy Galipaşa Camii'nde düzenlenen cenaze törenine sanat ve spor camiasından birçok kişi katıldı.

Yayınlanma: 05.12.2008 - 13:26
Abone Ol google-news

Önceki gün tedavi gördüğü Alman Hastanesi'nde vefat eden Serhan Şeşen için Erenköy Galipaşa Camii'nde cuma namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.

Törende, üstünde oğlunun resmedildiği tişört bulunan baba Burhan Şeşen ile dedesi Turhan Şeşen, tabutun başında cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazına, Serhan Şeşen'in annesi Nükhet Şeşen, kardeşi Dilhan Şeşen, amcası Gökhan Şeşen, babasının amcası İlhan Şeşen, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, sanatçılar Ferdi Akarnur, Harun Kolçak, Ali Rıza Binboğa, Ercan Saatçi, Levent Candaş, Ozan Doğulu, Kubat, Edip Akbayram, Vedat Sakman, Oya Başar, Mor ve Ötesi, Nejat Yavaşoğulları, eski futbolcularından Selçuk Yula ile sanat ve spor camiasının yanı sıra çok sayıda sevenleri ve yurttaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından Serhan Şeşen'in cenazesi, sevdiği müzik eşliğinde ve sevenlerinin alkışları eşliğinde götürüldüğü Çengelköy Mezarlığı'na defnedildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler