Metris'e ziyaretçi akını

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı, yattığı Metris Cezaevi'nde ziyaretçi yoğunluğu yaşıyor. Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, asbaşkanlar Ali Koç ve Mithat Yenigün, Yıldırım'ı ziyaret edenler arasında.

Yayınlanma: 18.07.2011 - 12:18
Abone Ol google-news

Süleyman Seba, ziyaretlerinin ardından cezaevinden ayrılırken aracının içinden basın mensuplarına açıklama yaptı. Seba ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Yeğenimi ziyaret etmek, geçmiş olsun dileklerimi iletmek, aynı zamanda arkadaşlarım namına iletmek, hem de Fenerbahçe Kulübü'nün değerli başkanı Aziz Yıldırım'ı da ziyaret edip geçmiş olsun demek için geldik'' derken, Havutçu ve Yıldırım'ın durumlarının nasıl olduğu sorusuna ''Her ikisinin de durumu iyi, ziyaret ettik'' yanıtını verdi.

Süleyman Seba, yaklaşık bir saat bulunduğu Metris Cezaevi'nden, ziyaretlerin ardından geldiği araçla ayrıldı.

Bu arada Metris Cezaevi'ne ziyaret için eski futbolcu Tanju Çolak ve Rıdvan Dilmen'in eşi Ayşe Dilmen de geldi. Ayşe Dilmen izin aldığı için ziyaretlerde bulunurken, Tanju Çolak izni olmadığı için ziyaret yapamadı.

Tanju Çolak yaptığı açıklamada, moral motivasyon amacıyla geldiklerini ifade ederek, ''Arkadaşlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirmek için burada bulunuyoruz. Ayşe Dilmen hem Tayfur ile hem Mehmet Yenice ile hem de Abdurrahman Yakut ile konuştu. Morallerinin iyi olduğunu öğrendik ama şunu söyleyebilirim; Tayfur benim oda arkadaşımdı. 15 yaşında da Mehmet Yenice ile çalışmaya başladım. Yenice 33-34 senelik ağabeyimdir. Çok saygın, çok dürüst insanlardır. Süleyman Seba'nın da söylediği gibi 'Ben yaparım Tayfur yapmaz'. Bu kadar utangaç, saygılı ve sevgili bir insandır Tayfur. Çok özel bir insandır. Tayfur avukatına haksız suçlamalardan sonra 'Ben Metris'ten bir ay sonra çıksam ne olur' demiş. Abdurrahman Yakut'un çok üzüntü içinde olduğunu öğrendim, moralsizlermiş. Neticede amacımız buradaki dostlarımıza destek vermekti. Ama izin alamadığım için içeri giremedim'' şeklinde konuştu.

Öte yandan Demokrat Parti (DP) eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, asbaşkanlar Ali Koç ve Mithat Yenigün, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı, futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nde ziyaret etti .

"Arkadaşlarımız kendilerinden çok emin"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yardımcısı Erdoğan Toprak, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu ve protokol müdürü Ahmet Ateş'in suçsuz olduklarına inandığını belirterek, ''Arkadaşlarımız kendilerinden çok emin, 'Suçsuzuz' diyorlar'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon