Kendilerini polis olarak tanıtıp adam kaçırdılar

Türkiye polis yeleğiyle kaçırdıkları kadına tecavüz eden kişilerin şokunu henüz atlatamamışken, bu tür olaylara bir yenisi daha eklendi. Manisa'da bir kişi kendilerini polis olarak tanıtan kişilerce kaçırılarak darp edildi. Avcılar'daki müzikli bir restoranda çalışan 25 yaşındaki A.C., 24 Ağustos'ta polise başvurarak, kendisini kaçıran 5 kişiden 3'ünün tecavüzüne uğradığını bildirmişti.

Yayınlanma: 06.12.2008 - 11:25
Abone Ol google-news

Manisa'da kendilerini polis olarak tanıtan bir grup, H.Ö.'yü (22) Utku Mahallesi'nden aldı. ''Seni şubeye götüreceğiz, orada yaptıklarının hesabını soracağız'' diyen kişiler, sivil plakalı araca bindirdiği H.Ö'yü Kenan Evren Sanayi Sitesi'nde bir iş yerine götürdü.

H.Ö, burada 2'si kadın 8 kişi tarafından darp ve başına silah dayanarak ölümle tehdit edildiği ve nüfus cüzdanının, 2 bin YTL para getirmesi karşısında alındığı iddialarıyla polise başvurdu.
Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro amirlikleri ekipleri, kaçırma olayına karıştıkları iddia edilen H.D. (24), B.K. (25), V.Y. (21), K.D. (21), C.D. (23), Z.Ş. (26), S.Ş. (21) ve K.C'yi (24) Salihli ilçesinde yakalandı.

H.Ö'nün zanlıları teşhis etmesinin ardından sorguya alınan 8 kişiden B.K, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla serbest bırakıldı. Kardeş olan zanlı kadınlar Z.Ş. ve S.Ş. ile diğerleri ise, ''polis süsü vererek adam kaldırma, hürriyetten yoksun bırakma, tabancayla tehdit ve yağmaya teşebbüs'' suçlamalarıyla adli makamlara sevk edildi.

Bu arada mağdur H.Ö.'nün, kendisini kaçıranlar arasında yer alan 2 kız kardeşe komşusu H.D. ile birlikte bir süre önce bıçak zoruyla tecavüz ettiği öne sürüldü. H.Ö. ve komşusu H.D. hakkında Manisa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Avcılar'daki müzikli bir restoranda çalışan 25 yaşındaki A.C., 24 Ağustos'ta polise başvurarak, kendisini kaçıran 5 kişiden 3'ünün tecavüzüne uğradığını bildirmişti. Bunun üzerine, polis yeleği ile geldikleri ve görevli otoparkçıya tekme, tokat ve copla vurduktan sonra restorandan kaçırdıkları kadına tecavüz ettikleri öne sürülen bu kişiler gözaltına alınmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler