MHP bazı adaylarını açıkladı

MHP, bazı seçim çevrelerinde daha belediye başkan adaylarını belirledi. MHP'den yapılan açıklamada, belediye başkan aday adaylarıyla ilgili genel merkezde oluşturulan ''Ön Değerlendirme Kurulu'' ve Başkanlık Divanı tarafından yapılan inceleme ve değerlendirmelerin sürdüğü belirtildi.

Yayınlanma: 06.12.2008 - 13:27
Abone Ol google-news

MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, parti olarak ülke genelinde yaklaşık 500 belediyenin başkan adaylarını belirlediklerini söyledi.

Ülke genelinde yaklaşık 500 belediyenin başkan adaylarının isimlerinin netleştiğini ifade eden Şandır, ''İzmir ve Ankara'nın belediye başkan adayları belirlendi. İstanbul ve diğer illerinkini bayramdan sonra açıklayacağız'' dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına MHP İl Başkanı Mahmut Tat'ın aday gösterileceğini kaydeden Şandır, kent genelinde Mezitli, Erdemli, Anamur ve Gülnar dışındaki ilçelerin adaylarının belirlendiğini belirtti.

342 seçim çevresinde daha adayların belirlendiği ve çalışmaların sürdüğü bildirildi. Buna göre, netleşen bazı il belediye başkan adayları şöyle: ''Antalya: Kemal Çelik, Denizli: Ümit Bahtiyar, Elazığ: Enver Erdem, Mersin: Mahmut Tat, Kırşehir: Arif Kılıç, Kütahya: Ömer Köse, Kahramanmaraş: Mustafa Taşcı, Niğde Murat Zeren, Yozgat Mehmet Ali Çakır, Ardahan Ertan Sarıçam.''

 

 





 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler