Papadopulos'un durumu ağır, Klerides düzeliyor

Kanser teşhisiyle güney Lefkoşa Rum Genel Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören eski Rum yönetimi liderlerinden Tasos Papadopulos'un sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Öte yandan sol kalçasındaki kırık yüzünden güney Lefkoşa'daki bir klinikte tedavisi devam eden eski Rum liderlerden Glafkos Klerides'in durumunun ise "gayet iyi" olduğu bildirildi.

Yayınlanma: 07.12.2008 - 15:13
Abone Ol google-news

Kanser teşhisiyle güney eski Rum yönetimi liderlerinden Tasos Papadopulos'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Rum radyosu, "Papadopulos'un, hayatının en zor ve en acı veren 24 saatini geçirdiğini" duyurdu. Papadopulos'a solunum güçlüğü çektiği için oksijen verilmeye devam ediliyor.

Bu arada Rum meclis başkanı ve Papadopulos'un onursal başkanı olduğu Demokratik Parti'nin (DİKO) Başkanı Marios Karoyan, Macaristan ve Çek Cumhuriyeti'ne yapacağı ziyaretleri Papadopulos'un sağlık durumunun kritik olması nedeniyle erteledi.

Komünist AKEL partisi tarafından yarın düzenlenecek bir konserin de Papadopulos'un sağlık durumu yüzünden ertelendiği belirtildi.

 

Klerides'in durumu iyi

Öte yandan sol kalçasındaki kırık yüzünden güney Lefkoşa'daki bir klinikte tedavisi devam eden eski Rum liderlerden Glafkos Klerides'in durumunun ise "gayet iyi" olduğu bildirildi.
Klerides'i ziyaret eden Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas'ın, Klerides'in gayet iyi olduğunu belirterek, kendisine Kıbrıs sorunuyla ilgili soru yönelttiğini, onun da kendisini bilgilendirdiğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler