Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'Tefeci tuzağı' manşetini kullandı ve borçluları tuzağa düşüren kişiler olduğunu başlığından okuyucularına duyurdu. Manşetine 'Milli Görüş'te 60 milyon dolar kayıp' yazan Hürriyet Gazetesi Milli Görüş teşkilatının birbirine girmesini okuyucularına duyururken, Milliyet Gazetesi ise 'Tarihi bina nasıl kayboldu?' yazdı.

Yayınlanma: 13.12.2008 - 07:21
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Tefeci tuzağı


Kredi kartı borçlarına farklı faiz oranıyla taksit yaparak ya da nakitle yeniden yapılandırma öneren kişiler, borçluları tuzağa düşürüyor. El ilanlarıyla çağrı yapan kişilerin teklifi şu: “12 ay vadeyle kart borcunuzu yapılandırırız. 12 aylık taksidi satış gibi gösteriyor ve kartınızdan çekiyoruz. Limitin yüzde 13 eksiğini nakit de alabilirsiniz.”

 

HÜRRİYET

Milli Görüş'te 60 milyon dolar kayıp


Milas Bozbük'te geçen yıl alınan arsanın satışından elde edilen 60 milyon dolar dağıtım sırasında kaybolunca Milli Görüş teşkilatı birbirine girdi.

 

MİLLİYET

Tarihi bina nasıl kayboldu?


İstanbul Beşiktaş'ta endüstriyel miras olarak tescil edilen ve ön cephe duvarlarının korunması şartıyla otele dönüştürülmesine izin verilen tarihi tütün deposundan eser kalmadı.

 

RADİKAL

Hamdolsun, 'AB yılı' da Türkiye'ye teğet geçti!


Köşk seçimiyle erken seçimi 2007 başarısızlığına bahane yapan hükümet, tüm yetkililerinin 'AB yılı olacak' diye ilan ettiği 2008'de de tek adım bile atmadı.

 

AKŞAM

Mustafa Harbiye'ye giremedi


Vizyondaki filmleri öğrencilere ücretsiz izlettiren Kara Harp Okulu yönetimi, çok tartışılan 'Mustafa'yı liste dışı bıraktı...

 

POSTA

Tecavüz kurbanı


Aksaray'da ikisi 14, biri 15 yaşında üç çocuk, bayramda el öpme bahanesiyle kapısını çaldıkları 46 yaşındaki kadını önce dövdü, sonra da tecavüz etti. Kadının çantasındaki bin YTL ile evdeki av tüfeğini de çalan çocuklar, olay sonrası kaçtıkları Ankara'da yakalandı.

 

VATAN

Yok mu artıran

Hükümet, hiçbir geliri olmayan yaşlı, engelli ve hamilelere 200-250 YTL aylık bağlamaya hazırlanırken, CHP'nin Ankara adayı Karayalçın da yoksul ailelere 600 YTL aylık vaat etti.

 

BİRGÜN

İnşaatta işsizlik çığ gibi büyüyor


İnşaat sektöründe iki kötü haber: Rusya'daki Türk şantiyelerinden kriz nedeniyle 2 ayda 20 bin işçi döndü. Türkiye'de de bir ayda 27 bin 434 inşaat işçisi içini kaybetti.

 

SABAH

Otomobile Bush gazı


ABD'de otomotiv devlerini kurtarma paketi Senato'ya çarpıp piyasayar çökünce, Beyaz Saray devreye girdi.

 

TERCÜMAN

Bu ailenin sonu ayrılık

Lizbon'da AB zirvesi sonrası aile fotoğrafı çekildi. Ancak bir yandan Yunanistan'daki grev, yağma ve çatışmalar; diğer taraftan da yıllardır üzerinde çalışılan fakat herhangi bir sonuç alınamayan Anayasa çalışmaları AB'yi sarsıyor.

 

YENİ ŞAFAK

TV patronuna ambulansta şantaj kurşunu


İstanbul Channel'in eski sahibi Osman Güzelsu, Ordu'da Damarlı Belediye Başkanı ile kaset pazarlığı sırasında mekan sahibini vurdu. Ölen lokantacının oğlu ise Başkan'ın silahıyla ambulanstaki yaralı Güzelsu'yu öldürdü.

 

ZAMAN

Türkiye'nin kanser tedavisine harcadığı para ikiye katlandı


Her yıl dünyada on milyon, Türkiye'de yüz bin kişi kansere yakalanıyor. Senede altı milyon insan bu yüzden hayatını kaybediyor. Hastalığın tedavisi için dünya genelinde ayrılan bütçe 500 milyar dolara ulaşırken, Türkiye'de 2008'in ilk 10 ayında kanser ilaçlarına 720 milyon YTL harcandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler