Kerkük'ten getirilen yaralıların durumu ağır

Kerkük'teki bombalı intihar saldırısında yaralanan ve ardından Türkiye'ye getirilerek tedavi altına alınan Irak vatandaşlarından ikisinin durumunun ağır olduğu açıklandı.

Yayınlanma: 14.12.2008 - 15:02
Abone Ol google-news

Kerkük'te 11 Aralık'ta meydana gelen ve 55 kişinin ölümü, 93 kişinin yaralanması ile sonuçlanan bombalı intihar saldırısında yaralananlardan bazıları dün, Hava Kuvvetleri'ne bağlı askeri uçak ile Türkiye'ye getirilmiş, yaralılardan 6'sı Numune Hastanesi'nde, diğer 6 kişi de Dışkapı Yıldırım Beyazıt ile Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde tedavi altına alınmıştı.

Ankara'da çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan Irak vatandaşlarıdan ikisinin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesi'nde tedavi gören 3 yaralıdan ikisinin durumunun iyi olduğu kaydedilirken, bir yaralının ise yoğun bakıma alındığı belirtildi. Numune Hastanesi'ndeki 6 yaralıdan ise birinin durumunun kritik, diğerlerinin de sağlık durumlarının iyi olduğu ve hastaların takibinin devam ettiği belirtildi.

Öte yandan, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden 3 yaralının genel sağlık durumlarının iyi ve bilinçlerinin yerinde olduğu ifade edildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler