Trabzonspor galibiyetle tanıştı

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kardemir Karabükspor'u 3-1 yenen Trabzonspor, bu sezon ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Yayınlanma: 24.09.2011 - 19:20
Abone Ol google-news

Ligin ilk haftasında deplasmanda Manisaspor ile 1-1 berabere kalan, ikinci haftasında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan ve geçen haftada da Samsun deplasmanından 1-1'lik sonuçla dönen Trabzonspor, bu sezon ilk 3 puanını elde etti.

Lig ve Avrupa kupalarında bu karşılaşmaya dek yaptığı 7 karşılaşmada da hiç bir golün üzerine çıkamayan bordo-mavililer, ilk kez 3 gol birden kaydetti.

Burak Yılmaz gol sayısını 5'e çıkardı

Trabzonspor'da geçen sezon 19 golle en fazla gol atan Burak Yılmaz, bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor.

Cezası nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyen Burak Yılmaz, ligin ilk haftasında Manisaspor ve üçüncü haftasındaki Samsunspor deplasmanlarında birer, bu akşam da Kardemir Karabükspor maçında 3 gol atmak üzere gol sayısını 5'e yükseltti.

Geçen sezon Gaziantepspor ile oynanılan 2 maçta, Sivasspor, Kasımpaşa ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında en fazla 2 gol kaydedebilen bordo-mavili futbolcu ilk kez Trabzonspor forması altında hat-trick yaptı.

Tek golcü Burak

Trabzonspor'da bu sezon 4 lig maçında da tek gol atan oyuncusu Burak oldu.

3'ü kaleci olmak üzere toplam 31 oyuncusu bulunan bordo-mavili takımın, ligdeki 5 golünü de Burak Yılmaz atmayı başardı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler