CHP'li kadın vekiller Erzurum ve Siirt'te gidecek

CHP'li kadın milletvekillerinden oluşan bir heyet 3 Ekim Pazartesi günü Erzurum Tortum'da yapılması planlanan HES'lere karşı direniş başlatan kadınlara destek ziyareti yapacak. CHP'li kadın vekillerden oluşan başka bir heyet de aynı gün Siirt'te terör saldırılarında yaşamını yitiren kadınların ailelerine taziye ziyaretinde bulunacak.

Yayınlanma: 01.10.2011 - 13:20
Abone Ol google-news

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil'in verdiği bilgiye göre Siirt'e gidecek CHP heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Bursa Milletvekili Sena Kaleli, İstanbul Milletvekilleri Nur Serter, Binnaz Toprak ve Sedef Küçük, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kadın Kolları Genel Sekreteri Nazik Işık yer alacak.

Erzurum'a gidecek CHP heyeti ise Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, İstanbul Milletvekili Melda Onur, İzmir Milletvekili Hülya Güven, Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova, İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, Manisa Milletvekili Sakine Öz ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Zühal Samlı'dan oluşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler