ATV ve Sabah'ta grev var

Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamayan ATV-Sabah'ta yarın grev kararı asılacak. Greve kimi işçi sendikalarının yönetici ve temsilcileri ile İstanbul Şubeler Platformu ve KESK üyeleri destek verecek.

Yayınlanma: 16.12.2008 - 14:13
Abone Ol google-news

Türkiye Gazeteciler Sendikası'ndan (TGS) yapılan yazılı açıklamada, grev kararının yarın ilk olarak Turkuvaz (ATV, Sabah ve dergi grubu) iş yerlerinden Balmumcu'daki ATV-Sabah binasına asılacağı kaydedildi.

Grev kararının asılmasına, Türk-İş Genel Sekreteri Mustafa Türkel, Türk-İş İstanbul 1.Bölge Temsilcisi Faruk Büyükkucak, DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi ve diğer işçi sendikalarının yönetici ve temsilcileri ile İstanbul Şubeler Platformu ve KESK üyelerinin de katılarak destek vereceği bildirildi.

TGS'nin, 18 Aralık'ta Sabah dergi grubunun yer aldığı Sefaköy tesislerine, 19 Aralık'ta Ankara Söğütözü'ndeki Sabah-ATV binasına, 20 Aralık'ta da Antalya'daki Sabah bürosuna grev kararı asacağı ifade edildi.

Grev kararı asıldıktan sonraki 60 gün içerisinde greve başlama tarihinin, TGS Yönetim Kurulu'nca ayrıca belirleneceği bildirildi. TGS Yönetim Kurulu, 5 Aralık'ta Turkuvaz iş yerlerinde grev kararı almıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler