İnsanlar vampirlere karşı

Koreli Min-Woo Hyung’un çizgi romanından sinemaya uyarlanan doğaüstü aksiyon-serüven, din, inanç, Tanrı, sorumluluk, vicdan temalarını etkileyici bir görsellikle tartışıyor.

Yayınlanma: 13.10.2011 - 21:00
Abone Ol google-news

Kıyamet sonrasında savaşmayı sürdüren insanlarla vampirler sadece birbirlerini değil tüm dünyayı da yoketmişlerdir. İnsan soyunun tükenmesi tehlikesi karşısında insanlar kilisenin koruması altında yüksek duvarlı kentlere çekilirler. Sıradışı güçleri olanlar kilise tarafından vampir avcıları olarak yetiştirilirler.

Vampir tehlikesi geçince ruhban sınıfı kendi yarattığı bu güçten savaşçı rahipleri topluma geri kazandırır. Bir gün karanlıkta, insanlardan yalıtılmış olarak yaşayan baş savaşçı rahibin yeğeni vampirler tarafından kaçırılınca rahip kilisenin otoritesini sorgulamaya başlar.

Aradığı yanıtları bulamayan baş savaşçı rahip kiliseye olan yeminini bozup Tanrı’ya karşı gelir, kentten ayrılıp vampirler ordusunun yaşadığı çorak topraklara gelir.

Kilise düzene karşı gelen rahibi yakalamaları için başka savaşçı rahipler de gönderir. İnsanlarla vampirler arasındaki savaş yeniden başlamıştır.



Filmin Özel Bölümler’inde yaratıcı ekiple söyleşiler, set görüntüleri, özel efektler, vampirlerin yaratımı, set tasarımları, tehlikeli sahnelerin hazırlığı, savaşçı rahiplerin araçları ve silahları, çıkarılmış sahneler, filmi yönetmen Scott Stewart, senarist Cory Goodman, oyuncular Paul Bettany ve Maggie Q’nun yorumlarıyla izleme seçeneği yer alıyor.

Priest (Kutsal Savaşçı)

Yönetmen: Scott Stewart

Oyuncular: Paul Bettany, Karl Urban, Cam Gigandet, Maggie Q, Christopher Plummer, Lily Collins, Brad Dourif, Madchen Amick/ 2011, 83 dakika, Tiglon.

Format: Dvd, Vcd, Blu-ray.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler