Fiat Doblo VIP satışa sunuldu

Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilen Fiat Doblo'nun yine Tofaş tarafından projelendirilerek hayata geçirilen en lüks donanımlı sürümü de satışa sunuldu.

Yayınlanma: 18.12.2008 - 14:07
Abone Ol google-news

Fiat Ticari Araçlar tarafından 27 bin 30 YTL’lik anahtar teslim satış fiyatıyla tüketicilerin ilgisine sunulan Fiat Doblo VIP, düşük yakıt tüketimi ve yüksek performansı bir arada sunabilen 1,3 litre 75 beygir ve 1,9 litre 105 beygirlik Multijet motorla kombine ediliyor.

Otomobil Cumhuriyet Mevcut Fiat Doblo ailesinin zengin güvenlik ve konfor donanımlarının üstüne eklenen elit özellikleriyle dikkat çeken Fiat Doblo VIP’te bej renkli deri döşeme, ahşap kaplı orta konsol, metalik siyah gövde rengi, krom renkli ön ızgara ve koyu renkli özel camlar ile sürgülü yan kapılar standart olarak yer alıyor.  Fiat Doblo VIP’in 75 beygir güç üreten 1,3 litre Multijet motor sürümü saatte 146 kilometrelik maksimum hıza erişirken, 100 kilometrede ortalama 4,7 litrelik yakıt tüketimi değeriyle ön plana çıkıyor. Fiat Doblo VIP’in 105 beygirlik sürümü ise saatte 168 kilometrelik son hız ve 100 kilometrede 4.8 litrelik ortalama yakıt tüketim değeriyle dikkat çekiyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler