KYB: Türkiye'deki iki Kerkük yaralısı öldü

Kerkük'teki terörist saldırısının ardından tedavi olmak üzere Türkiye'ye getirilen yaralılardan ikisi öldü diğer yaralıların tedavileri sürüyor. Kerkük'te 11 Aralık'ta meydana gelen bombalı intihar saldırısında 55 kişi ölmüş, 93 kişi de yaralanmıştı.

Yayınlanma: 18.12.2008 - 15:14
Abone Ol google-news

KYS sitesi, "iyi haber alan" bir kaynağa dayanarak Kerkük'teki bir lokantayı hedef alan terörist saldırıda yaralananlardan ikisinin, bugün tedavi gördüğü hastanesinde öldüğünü duyurdu. Buna karşın aynı kaynak, olayda tüm ailesini kaybeden ve Türkiye'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden Merve adlı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.
 

"Diğer yaralıların tedavilleri sürüyor"

Kerkük'teki bombalı intihar saldırısında yaralanan ve ardından Türkiye'ye getirilerek Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hasan Veli Ömer ile Muhammed Cuma yaşamını kaybetti.

Kerkük'te 11 Aralık'ta meydana gelen ve 55 kişinin ölümü, 93 kişinin yaralanması ile sonuçlanan bombalı intihar saldırısında yaralananlardan  bir bölümü, 13 Aralık'ta Hava Kuvvetleri'ne bağlı askeri uçak ile Türkiye'ye getirilmiş, yaralılar Numune Hastanesi, Dışkapı Yıldırım Beyazıt ile Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde tedavi altına alınmıştı.

Numune Hastanesi'nde tedavi gören yararlılardan ikisi hayatını kaybederken, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edilen 3 kişiden birinin taburcu olduğu, diğer ikisinin durumunun ise iyiye gittiği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler