Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, "AKP de beğenmedi" başlığını kullandığı haberinde, Kılıçdaroğlu-Gökçek tartışmasının AKP'de yarattığı etkiye yer veriyor. Haberde, Gökçek'in yeni tartışma isteği ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın anket talimatı vermesi tüm yönleriyle irdeleniyor. Hürriyet ise "İki artçı şok" başlığıyla tartışmanın ardından EPDK cephesinde yaşanan gelişmeleri okuyucularına duyuruyor.

Yayınlanma: 19.12.2008 - 08:04
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

AKP de beğenmedi

Üslubu eleştirildi Kılıçdaroğlu ile yapılan tartışma sonrası AKP’de Gökçek sıkıntısı yaşanıyor. Gökçek’in üslubunu eleştiren bazı parti yöneticileri, Partide Gökçeki istemeyen çok kişi var görüşünü dile getirdi. Pollmark’ın Gökçek’e desteği yüzde 48 gösteren anketini beğenmeyen Erdoğan, çapraz soruların yer alacağı yeni bir anketin hızla yapılması talimatını verdi.

 

 

HÜRRİYET

İki artçı şok

Star TV'deki tartışma Gökçek'e pahalıya patladı. Enerji Piyası Denetleme Kurulu (EPDK), yeniden Ankara'da EGO'nun peşine düştü. Kılıçdaroğlu da, Ergenekon dosyasından yeni bir fatura ortay attı.

 

 

MİLLİYET

Ve Türkiye tartışıyor

Bir grup aydın öncülüğünde başlatılan "Ermeni kardeşlerimden özür diliyorum" kampanyasına, toplumun her kesiminden çok farklı tepkiler geliyor. Kimi destek oluyor, kimi mesafeli duruyor, kimi karşı, kimi ise öfkerli.

 

RADİKAL

Al sana Anadolu'nun dillere destan hoşgörüsü

Boğaziçi Üniversitesi ile Açık Toplum Enstitüsü destekli araştırmadan: Başı açık kadın tehdit altında, ev arayanöğrenciye namaz soruluyor, saçı uzun diye gençler dövülüyor.

 

AKŞAM

Şehit elçiye özür dilettiler

Bir grup aydının başlattığı Ermenilerden özür kampanyasında işler karıştı. İmza atan kişiler arasına 33 yıl önce katledilen Türkiye'nin Paris Büyükelçisi İsmail Erez de girdi.

 

POSTA

Fıkra gibi

T.C. kimlik numaraları kullanılarak devlet hizmetlerinin tek bir internet sitesinden verilmesini öngören ve 3 aydır büyük bir kampanyayla halka duyurulan 'E-Devlet Kapısı' açıldığı gün çöktü. Dün Başbakan Erdoğan'ın 'Ya Allah Bismillah' diyerek hizmete açtığı www.turkiye.gov.tr sitesine kimse giremedi.

 

VATAN

Yürü ya Tivnikli

"Becerikli" lakabı ile tanınan Tivnikli'nin şimdi de Adabank'ı alan Kök Menkul A.Ş'nin yüzde 30 ortağı olduğu ortaya çıktı.


BİRGÜN

Aydınlara karşı milliyetçi cephe

MHP-CHP ve AKP bir grup aydının başlattığı 'Ermenilerden özür diliyoruz' kampanyasına karşı adeta yeni bir "milliyetçi cephe" koalisyonu oluşturdu.

 

SABAH

Jet Fadıl'a zamanaşımı

Gurbetçileri dolandırdığı iddiasıyla Akgündüz hakkında açılan dava 7.5 yıl sonra zamanaşımı nedeniyle düştü.

 

TERCÜMAN

Çok pişmanım kumpasa geldim

Melih Gökçek, Dündar ve Kılıçdaroğlu'nun kumpasına geldiğini belirterek "Uslubumu sadece CHP yandaşı medya yazıyor" dedi.

 

YENİ ŞAFAK

Kilisede yemekli altın günü

Sevgi Erenerol, Hıristiyan olmayan ve tanımadığı isimleri de aralarında bulunduğu Ergenekon sanıklarıyla Türk Ortodoks Patrikhanesi'nde toplantı yaptığını itiraf etti. "Toplantılar gizli değildi" dedi.


ZAMAN

Atabeyler iddianamesi de Ergenekon savcısında

Silivri'de devam eden Ergenekon davası genişliyor. Danıştay saldırısıyla ilgili davayı içine alacak olan Ergenekon dosyasına Atabeyler de giriyor. Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi de giriyor. Ankara 11. Ceza Mahkemesi, baktığı çete davasıyla ilgili iddianame ve eklerini dün Ergenekon savcılarına gönderdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler