Yurdun batısında yağış bekleniyor

Bugün yurdun batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak. Batı'da yağış beklentisi var. Diğer bölgelerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde; iç bölgelerde yoğun olmak üzere, Marmara ile iç ve doğu kesimlerde sis bekleniyor. Hava sıcaklıkları tüm yurtta 2 ila 4 derece artacak.

Yayınlanma: 19.12.2008 - 08:36
Abone Ol google-news

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, yurdun batı kesimleri parçalı zamanla çok bulutlu, Edirne, Çanakkale, İzmir, Balıkesir'in Ayvalık ve Edremit ilçeleri ile akşam saatlerinde Muğla ve Aydın çevreleri hafif yağmur ve sağanak yağışlı, diğer bölgelerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde; iç bölgelerde yoğun olmak üzere, Marmara ile iç ve doğu kesimlerde sis bekleniyor.
 

Bölgelerde hava

Marmara Bölgesi: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, batı kesimleri çok bulutlu, Çanakkale ve Edirne ile Balıkesir'in Ayvalık ve Edremit çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde sis görülecek.

Ege Bölgesi: Kıyıları ile zamanla bölge geneli çok bulutlu, Kuzey Ege kıyıları (İzmir ve Dikili çevreleri) ile akşam saatlerinde Aydın ve Muğla çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde sis görülecek.

Akdeniz Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Göller yöresinde sis görülecek.

İç Anadolu Bölgesi: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde yoğun sis görülecek.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yoğun olmak üzere bölge genelinde sis görülecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde sis görülecek.

Doğu Anadolu Bölgesi: Az bulutlu, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde batısı başta olmak üzere bölge genelinde sis görülecek.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Az bulutlu geçecek. Bölgenin kuzeyinde sabah saatlerinde sis görülecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler