YSK toplantısı sona erdi

Yüksek Seçim Kurulu'nun, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü yetkilileriyle yaptığı toplantı sona erdi. YSK üyelerinin pazartesi akşam saatlerinde tekrar bir araya geleceği ve toplantılara ilişkin salı günü açıklama yapılacağı bildirdi.

Yayınlanma: 20.12.2008 - 13:58
Abone Ol google-news

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere ait seçmen listelerini bugün saat 17.00'a kadar kesinleştirecek.

YSK üyeleri, Seçmen listeleriyle ilgili son günlerde ortaya atılan mükerrer yazılmalarla ilgili iddiaları görüşmek üzere Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK), ve Mernis yetkilileriyle bir araya geldi.
TUİK ve Mernis yetkililerinin sabah 11.00 sıralarında başlayan toplantıdan saat 15.00 itibarıyla ayrıldıkları ve YSK'nin da Başkan Muammer Aydın başkanlığında toplantıya devam ettikleri bildirildi.

Seçmen listelerinin, bugün saat 17.00 itibariyle kesinleşeceği, 22 Aralık Pazartesi günü akşam tekrar toplanacak olan YSK'nın , seçmen listeleriyle ilgili açıklamayı 23 Aralık Salı günü yapacağı kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler