"Provokasyonlara gelmeyin"

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, sokaklarda, kavgalarda dinamizm arayan bir gençlik istemediğini belirterek, Alperen Ocakları'nın provokasyonlara karşı dikkatli olmasını istedi.

Yayınlanma: 20.12.2008 - 15:05
Abone Ol google-news

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Alperen Ocakları görev değişimi toplantısına katıldı. Toplantıda Eyüp Gökhan Özekin, bir yıldır sürdürdüğü Alperen Ocakları Genel Başkanlığı görevini, Genel Sekreter Abdullah Gürgür'e devretti.

Çok sayıda partili ve Alperen Ocakları mensuplarının katıldığı toplantıda konuşan Yazıcıoğlu, sokaklarda, kavgalarda dinamizm arayan bir gençlik istemediğini belirterek, "Nefsini ruhuna, ruhunu Allah'a tabi kılmış bir Alperen gençlik istiyorum" dedi.

Alperen Ocakları'nın provokasyonlara karşı dikkatli olmasını isteyen Yazıcıoğlu, son dönemlerde, Tuncay Güney'in ifadelerini, Trabzon ve Adapazarı'nda yaşanan olayları hatırlattı. "Bizi vuracaklarsa ocağımızdan vurmak isteyeceklerdir" diyen Yazıcıoğlu şunları kaydetti: "Benim aleyhimde işkenceyle ifade alan ve sözde birtakım yerlerden para alarak böyle bir parti kurduğumuzu iddia eden bazı kesimlerin iftiralarına gerekçe oluşturmak için planlı ve programlı olarak emniyette işkence yaparak bize bu iftiraları yapıştırmak isteyenlerin tezgahları 10 yıl sonra da olsa ortaya çıktı ve bozuldu. Bizim alnımız leke tutmaz, güneş balçıkla sıvanmaz. Bu hareketin zemininin kullanılmasına müsaade etmeyeceksiniz. Bizi, Ergenekon diye devam eden mahkemenin en önemli figürlerinden biri haline getirmek için tezgahlar kurdular, fakat hiçbiri bize bulaştırılamadı. MHP de dahil olmak üzere Türkiye'de ne kadar siyasi hareket varsa bu hareketlerin hepsinin içerisinde en milli olan, en yerli olan, en bağımsız olan, en özgür olan ve en onurlu olan bir hareket BBP'dir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler