Yılın sporcusu olma yolunda

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un judocusu Feyyaz Yazıcı, 16 yaşında olmasına karşın 30 kez üst üste İstanbul, 14 kez üst üste Türkiye, 3 kez Balkan şampiyonluğu, 1'er kez Avrupa 2.'liği ve 3.'lüğü kazanarak taraflı - tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

Yayınlanma: 20.12.2008 - 20:59
Abone Ol google-news

Uluslararası turnuvalarda birçok derecesi bulunan, 'ilk'lerin sporcusu olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un judocusu Feyya Yazıcı, 2008'in en büyük başarısını elde ederek Rusya'da yapılan Tver Şampiyonası'nda altın madalyayı boynuna taktı. Bu şampiyonada madalya alan tek Türk sporcusu olan Feyyaz Yazıcı, en hızlı ipponu da yaparak özel ödülü kaptı. Şampiyonanın en teknik sporcusu da seçilen Yazıcı'ya ödülünü, Rusya Başbakanı Vladimir Putin verdi.

Rusya'nın judoda dünyaya damgasını vurduğu dönemde 3 Rus rakibini iponla (tuş) geçerek şampiyonluğa ulaşan Feyyaz Yazıcı'nın bu başarısı judo camiasında büyük yankı uyandırmıştı. Hedefini 2012 Londra Olimpiyatları olarak belirleyen Yazıcı, şu an da yılının sporcusu olma yolunda ilerliyor. Oylama http://www.akademikjudo.com sitesinde devam ediyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler