Kırmızı başlıklı "50 Cent"

Haftalar öncesinden duyurulan Airport Disco'daki "50 Cent" konseri, tam bir fiyaskoyla sonuçlandı. 50 Cent böyle bir anlaşma yapmadığını söyleyince organizatöreler çareyi “çakma "50 Cent" sahneye çıkarmakla buldu.

Yayınlanma: 21.12.2008 - 14:29
Abone Ol google-news

Airport Disco’da yapılması beklenen ve haftalar öncesinden duyurulup, biletleri satılan 50 Cent konseri, fiyaskoyla sonuçlandı. Acun Ilıcalı’nın davetlisi olarak "Var mısın Yok musun"da yarışmak için Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü 50 Cent grubu, cuma akşamı çekimlere katıldı.

Airport Disco’da konser vereceği haftalar öncesinden duyurulan ve localar da dahil olmak üzere tüm biletleri satılan konserden ne var ki bir tek 50 Cent’in haberi yoktu. "Var mısın Yok musun"un çekiminden çıktıktan sonra Beyoğlu'nda yemek yiyen 50 Cent’in solisti Curtis Jackson, saat 01.30’da konakladığı W Hotel’e geçti.

Organizatörler de Jackson’ı son dakikada ikna edip Airport’a götürmek için gece boyu Jackson’ın peşinde koştu. 50 Cent’in menajerlerine yanlarında getirdikleri paraları teklif eden organizatörler, Curtis Jackson’dan “Ben sadece Acun için geldim, böyle bir anlaşmam yok” yanıtını alınca elleri boş döndüler.
 

Kırmızı başlıklı 50 Cent

Bu sırada Airport Disco’da aralarında Colin Kazım, Demet Akalın gibi ünlülerin de bulunduğu seyirciler sahneye çıkacak 50 Cent’i merakla bekledi. Saat 02.00’ye kadar 50 Cent’in menajerini ikna etmeye çalışan organizatörler sonunda pes edince çareyi “çakma 50 Cent” yaratmakta buldular. Gece saat 03.00’te kırmızı kapşonlu birini, “Ve 50 Cent geldi” anonslarıyla sahneye çıkardılar.

İki playback şarkı söyleyerek sahneden inen “Çakma 50 Cent”in yanında ise son anda ikna ettikleri Curtis Jackson’ın iki vokalisti yer alıyordu. Curtis Jackson ise o sırada W Hotel’de uyuyordu. “50 Cent” yerine "sahte" bir konserle karşılaşan izleyiciler neye uğradıklarını şaşırdı. 50 Cent'i izlemeye gelenler arasında, Demet Akalın, Cansu-Tümer Metin, Eylem-Cengiz İmren ve Fenerbahçeli Colin Kazım da bulunuyordu.
 

"Biz de kandırıldık"

Olay üzerine açıklama gönderen Airport yetkilileri, "Yaklaşık 15 gün önce 50 Cent Grubu'nun menajeri Tony Ava ile aralarının iyi olduğunu söyleyen Derya Özyol ve Fahri Korutürk'ün yeğeni Mehmet Korutürk'le bir anlaşma yaptık ve bedelini de ödedik. 50 Cent, program çekimlerinden sonra bir yemeğe katıldı, saat 02.30'da da Airport'a giriş yaptı. Sonradan anlaşıldı ki, mekanımıza getirilen kişi 50 Cent grubunun solisti değil, G-Unit ekibinden biriydi. Mağdur edildiğimiz ve kurum olarak ismimizin lekelendiği bu olaydan dolayı adı geçen kişilere dava açmaya hazırlanıyoruz" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler