'Seni seviyorum' mesajı sonu oldu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 3 ağabey, kız kardeşlerine “Seni seviyorum bitanem” yazılı mesaj gönderen genci öldürüp, ormanlık alana gömdü.

Yayınlanma: 21.12.2008 - 19:52
Abone Ol google-news

Konya’nın Beyşehir ilçesinde berberde çalışan Hakan Yıldırım (18), yaklaşık 3 ay önce tesadüfen telefonla tanıştığı Şerife Büyükboğa’nın (22) cep telefonuna ‘Seni seviyorum, bitanem’ yazılı mesaj attı.

İddiaya göre, mesajı gören Büyükboğa’nın ağabeyleri Hüseyin Büyükboğa (33), Bekir Büyükboğa (26) ve İsmail Büyükboğa (23), önce genç kızı dövdü. Ardından da Hakan Yıldırım’ı, telefonla arayarak, konuşmak istediklerini belirtti. Büyükboğa kardeşler, Yıldırım ile buluştuktan sonra, onu otomobille Seydişer yolu Genek Mevkii’ndeki ormanlık alana götürdü. 3 kardeş önce dövdükleri Yıldırım’ı, daha sonra sırtından, boğazından ve omzundan olmak üzere 10 bıçak darbesiyle öldürdü. Yıldırım’ın cesedi, büfe işleten Hüseyin Büyükboğa’nın çağırdığı 4 kişi tarafından, Avdancık Korusu Mevkii’ndeki ormanlık alana gömüldü.

Olay, Hakan Yıldırım’ın babası Ali Yıldırım’ın oğlunun gece eve gelmemesi üzerine, polise haber vermesi ile ortaya çıktı. Yıldırım’ın telefon kayıtlarını incelemeye alan polis Büyükboğa kardeşler ve cesedi gömen Muhammet Alaboğa, Hakkı Özmanav, Veysel Çetin ve Himket Celek’i gözaltına aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler