Ne olacak bu BJK'nin hali?

Son 5 lig maçını İstanbul'da yapan Beşiktaş, istediği sonuçları alamadı. Siyah-beyazlı takım, İstanbul'daki 5 maçta 3 yenilgi alırken, 2 karşılaşmadan galip ayrılabildi. Bu 5 maçta aldığı 3 yenilgi sonrası zirveden uzak kalan ''Kara kartallar'', toplam 9 puan kaybedince hem zirve yarışından uzaklaştı, hem de İstanbul'daki taraftarlarına üzüntü yaşattı.

Yayınlanma: 22.12.2008 - 09:24
Abone Ol google-news

Turkcell Süper Lig'de derbi maçında ezeli rakibi Galatasaray'a 4-2 yenilerek ağır yara alan Beşiktaş'a, İstanbul adeta ''kabus'' oldu.

Ligdeki son 5 maçında İstanbul dışına çıkmayan siyah-beyazlı takım, buna rağmen istediği sonuçları alamamanın sıkıntısını yaşadı.

Eskişehirspor ile başlayan İstanbul serisinde Beşiktaş, yaptığı 5 maçta 3 yenilgi alırken, 2 karşılaşmadan da galip ayrıldı. Bu 5 maçta aldığı 3 yenilgi sonrası zirveden uzak kalan ''Kara kartallar'', toplam 9 puan kaybedince hem zirve yarışından uzaklaştı, hem de İstanbul'daki taraftarlarına üzüntü yaşattı.

Beşiktaş, İstanbul'daki maçlarının 3'ünü BJK İnönü Stadı'nda yaparken, bunlardan 2'sini kazandı, 1'inden ise mağlup ayrıldı.

Bu süreçte ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile dış sahada karşı karşıya gelen siyah-beyazlı takım, derbi maçlarını da yitirdi. Bu arada Beşiktaş, bu 5 karşılaşmada 7 gol atarken, kendi kalesinde ise 9 gol gördü.

İstanbul'daki maçlar


Beşiktaş'ın İstanbul'da yaptığı ve aldığı sonuçlar şöyle:
Beşiktaş-Eskişehirspor.......: 2-0
Fenerbahçe-Beşiktaş..........: 2-1
Beşiktaş-Ankaraspor..........: 1-3
Beşiktaş-Ankaragücü..........: 1-0
Galatasaray-Beşiktaş.........: 4-2


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler