"Türkiye birliğini yaraladığını fark etmeli"

CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman'ın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yönelik açıklamalarıyla ilgili tepki yağmaya devam ediyor. Anavatan Genel Başkanı Salih Uzun ''Arıtman'ın artık susması ve Cumhurbaşkanı'na muhalefet ettiğini zannederken, aslında Türkiye'nin birliğini yaraladığını fark etmesi gerekmektedir'' dedi.

Yayınlanma: 22.12.2008 - 12:20
Abone Ol google-news

Anavatan Genel Başkanı Salih Uzun, CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman'ın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yönelik sözleriyle ilgili tepkisini dile getirdi. BASK Genel Başkanı Resul Akay ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Uzun'u makamında ziyaret etti.

Ülkenin ekonomik krizden kurtulması için atılacak en önemli adımın dar ve sabit gelirli vatandaşları krizin cenderesinden kurtarmak olacağını belirten Uzun, kriz döneminde asgari ücretin tamamının işverenlerin sırtına yük bindirilmeden vergiden muaf tutulması gerektiğini söyledi.

Güncel gelişmelere de değinen Uzun, ''Ermenilerden Özür Dileme'' kampanyasına ilişkin, ''kampanyayı başlatan ve kendisine aydın diyen bu kişilerin ülkenin gerçeklerinden koptuğunu ve halka sırtını döndüğünü'' ileri sürdü.

CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman'ın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yönelik sözlerini anımsatan Uzun, ''Cumhurbaşkanlığı makamı, ülkemizin birliğini, beraberliğini temsil eden bir makamdır. Bu makamın, bu türden beyanlarla yıpratılması, öncelikle bütün bir millete haksızlıktır, hakarettir. Canan Arıtman'ın artık susması ve Cumhurbaşkanı'na muhalefet ettiğini zannederken, aslında Türkiye'nin birliğini yaraladığını fark etmesi gerekmektedir'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler