AKP'de yerel seçim turları

Başbakan Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin çalışmalar çerçevesinde bazı illerin milletvekilleriyle görüşmeye başladı. Erdoğan, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Burdur ve Bolu milletvekillerini dinleyerek görüşmeleri sürdürecek.

Yayınlanma: 22.12.2008 - 12:23
Abone Ol google-news

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Merkezi'nde, 46 ilin belediye başkanlarını belirlemek amacıyla bu illerin AKP'li milletvekillerinin görüşlerini alıyor.

İstanbul, Kocaeli, Konya, Kayseri ve Antalya büyükşehir belediye başkanlarını AKP'den yeniden aday ilan eden Başbakan Erdoğan, aday tespit çalışmalarına yönelik olarak Kurban Bayramı'nda temayül yoklaması yapılan 46 ilin milletvekillerini, iki gün boyunca Genel Merkez'de dinleyecek.

Erdoğan, bugün ilk olarak Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Burdur ve Bolu milletvekillerini, öğleden sonra da Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Elazığ, Erzincan, Giresun, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kırıkkale, Kilis, Kırşehir ve Kütahya milletvekillerinin görüşlerini alacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler