TÜRMOB'dan Bakan Çağlayan'a mektup

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB), cansuyu kredisini vergi borcu olanlara da kullanma yolunun açılmasını istedi.

Yayınlanma: 23.12.2008 - 10:14
Abone Ol google-news

TÜRMOB Genel Başkanı Dr. Masum Türker, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'a bir mektup yazarak, Cansuyu Kredi Destek Programı uygulamasından, vergi borcu nedeniyle yararlanamayan KOBİ'ler ile esnaf ve sanatkarların da yararlanmasını gerektiğini kaydetti.

Türker, Cansuyu Kredi Destek Programları ile KOBİ'ler ve imalatçı esnaf sanatkarlara sağlanan destekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ettiği mektupta, yaşanan krizden dolayı zor durumda bulunan, KOBİ'ler ile esnaf ve sanatkarlar için açılacak her kredi imkanının büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.

Düştükleri zor durumdan dolayı, vergi borçlarını ödeyemeyen işletmelerin, Cansuyu kredisinden yararlanamadıklarını belirten Türker, mektupta, ''vergi borcu bulunan bu işletmelerimize de kredi verilmesi ve vergi borcunun verilen krediden mahsup edilmesi yolunun açılması yerinde bir uygulama olacaktır'' görüşüne yer verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler