Obama kaslarıyla zirvede

20 Ocak'ta başkanlık görevini George Bush'dan devralacak Obama, Noel tatilini her yıl olduğu gibi bu yıl da ailesiyle birlikte Hawai'de geçiriyor. Obama'nın tatil sırasında basına yansıyan "çıplak" fotoğrafları ABD halkına krizi unutturmuş gibi görünüyor. Obama'nın spora olan düşkünlüğü sayesinde, daha önce basına üstsüz yakalanan, Bill Clinton, Nicolas Sarkozy ve Vldaimir Putin'i geride bıraktığı yorumları yapılıyor.

Yayınlanma: 23.12.2008 - 12:11
Abone Ol google-news

20 Ocak'ta yemin ederek ABD'deki başkanlık görevine başlayacak Barack Obama'nın üstsüz fotoğrafları ABD'nin dolayısıyla da dünyanın gündemine oturdu.

Hawai'de gizli servis ve motosikletli polisler tarafından korunan Obama'nın fotoğraflarını çekebilen şanşlı kişi yerel bir gazeteci. Gazetecinin, Obama'nın tatil yaptığı yerin birkaç blok ötesinde oturduğu ve plajı kullanma ve bölgede istediği fotoğrafı çekme özgürlüğü olduğu açıklandı.

Daha önce de Bill Clinton'un, Nicolas Sarkozy'nin ve Vldaimir Putin'in tatil yaparken "üstsüz" fotoğrafları çekilmişti. Washington Post gazetesi gizli servis üyelerinin Obama'nın kamuya açık bir plajda denize girmesi nedeniyle bölgede oturan Hawaili kişileri engelleme girişiminde bulunmadığını belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler