Antika Sanat Akademisi eğitime başlıyor

Antika Sanat Akademisi, resim ve dekorasyon konularının yanı sıra, müzik terapi ve analizi, kişisel gelişim alanlarında da alternatif eğitimler sunan tematik seminerler ile zenginleştirmiş programı ve yeni konseptiyle 7 Ocak 2009 tarihinde eğitime başlıyor.

Yayınlanma: 23.12.2008 - 14:30
Abone Ol google-news

Öncü ve lider olmanın sorumluluğu ile her yaştan insanın kişisel gelişimine önemli katkılar sağlayacak geniş ve çok zengin bir eğitim programı ile Antik A.Ş. Sanat Akademisi hayata geçiyor.

Akademi; antika, resim, dekorasyon konularının yanı sıra, müzik ve kişisel gelişim alanlarında da alternatif eğitimler sunuyor.

"Misyonumuz; stresli yaşam koşulları içinde sanatla birlikte hayata renk katmak, bilgiyi yeni bir anlayışla aktarmak, hepsinden önemlisi eğitim programlarımıza katılan insanlara yeni bir bakış açısı kazandırmak"
diyen akademi, programlarının önde gelen uzmanlar ve uygulayıcılar tarafından hazırlandığını da belirtti.

Antik A.Ş. Sanat Akademisi'ndeki eğitim programları; antika, resim, dekorasyon ve tematik seminerler olmak üzere dört farklı alandan oluşuyor. Akademi; Pazartesi günleri "Resim", Çarşamba günleri "Antika", Perşembe günleri "Dekorasyon", "Müzik Terapi", "Müzik Analizi", "Kişisel Gelişim", "Şarap" ve "Sofra Kültürü" gibi konularla "Tematik Seminerler" ana başlığı altında planlanladığını açıkladı.

Akademiyle ilgili detaylı bilgi almak ve seminer programlarını öğrenmek için 0212 236 24 60 numaralı telefondan bilgi alınabilir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler