Gençlerbirliği El Saka'yı gözden çıkardı

Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk, Mısırlı oyuncu El Saka'nın yaşanan gelişmelerden sonra takımda kalmasının zor olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 23.12.2008 - 16:37
Abone Ol google-news

El Saka'nın menajeri Alper Gökdemir ile bugün bir görüşme yapan Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk, kendisine El Saka'nın Gençlerbirliği'nde devam etmesinin mümkün olmadığını söylediğini anlattı. Onuk, ''Bu saatten sonra kalması çok zor. Bu aşamadan sonra yapılacak çok fazla bir şey yok. Basından çıkan demeçleri, teknik direktörle yaşananlar nedeniyle El Saka ile bundan sonra olmaz. Konuyla ilgili olarak teknik direktörümüz Samet Aybaba yönetim kuruluna bir rapor verecek. Yönetimimiz de o rapora göre kararını verecek'' diye konuştu.

Mısırlı futbolcu El Saka'nın, basında çıkan, ''Beni bu kulüpten sadece başkan İlhan Cavcav gönderir'' şeklindeki demeci sonrasında, teknik direktör Samet Aybaba, tecrübeli defans oyuncusunu antrenmana almamıştı. Aybaba, ayrıca Sivasspor maçının ardından yaptığı, ''Beni bir 'Arap'a tercih ettiler'' açıklamasıyla El Saka'yı ve ona destek verenleri eleştirmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon