DSP'nin 6 ilçede adayları tamam

Mart 2009'da yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kala DSP yönetimi de kolları sıvadı. Aday adaylarının başvurularını almaya başlayan DSP'de, Ankara'nın kimi ilçelerinden gösterilecek adaylar netleşti.

Yayınlanma: 24.12.2008 - 07:15
Abone Ol google-news

Yerel seçim çalışmalarının sürdüğü DSP'de, Ankara'nın kimi ilçelerinde gösterilecek adaylar belirlendi. DSP Ankara İl Başkanı Durak Karabulut, Ankara'da çok güçlü bir şekilde seçimlere hazırlandıklarını belirtti ve iddialı olduklarını söyledi.

DSP'nin yerel seçim çalışmalarına ilişkin bilgi veren DSP Ankara İl Başkanı Durak Karabulut, son bir yıldır DSP Ankara İl Başkanlığı olarak yerel seçimlere çok ciddi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Ankara'da çok güçlü bir şekilde seçimlere gireceklerini ifade eden Karabulut, şöyle dedi: "İlk olarak 6 ilçemizde bölgelerinde tanınan ve sevilen, ilçelerine seçildiklerinde en iyi hizmeti verecek, halkın kendi içinden olan adaylarımızı genel merkezimizin bilgisi dahilinde açıklıyorum. Adaylarımızı halkımıza emanet ediyorum. Bütün adaylarımız hazır. Kısa zaman içinde süpriz adaylarımızı açıklamaya devam edeceğiz. Adaylarımızın hepsi açıklandığında geniş bir toplantıyla kamuoyuna tanıtacağız."

İşte DSP'nin Ankara'nın bazı ilçelerindeki adayları:

Mamak: Üstün Balamir (Mamak Belediyesi Emekli İktisat Müfettişi), Etimesgut: Türkan Özdemir (DSP İlçe Başkanı-Emekli Öğretmen), Polatlı: Şaamettin Emektar (İşadamı), Kızılcahamam: Rasim Akaya (İlköğretim Müfettişi), Çubuk: Haluk Aras (Emekli Bankacı), Haymana: Şevket Kağıt (Halk Müziği Sanatçısı)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler