Asbaşkan Şakar hakkındaki tedbir kararı kaldırıldı

Trabzonspor Kulübü, başkan Sadri Şener ile asbaşkan Nevzat Şakar hakkında konulan tedbir kararının kaldırıldığını bildirdi.

Yayınlanma: 09.12.2011 - 12:18
Abone Ol google-news

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, ''Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, başkanımız Sadri Şener ve asbaşkanımız Nevzat Şakar hakkında konulan tedbir kararını kaldırdı'' ifadesi kullanıldı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:
''Konuyla ilgili olarak PFDK Başkanı Halit Fahri Gültekin tarafından başkanımız Sadri Şener ve asbaşkanımız Nevzat Şakar için ayrı ayrı kulübümüze gönderilen yazılarda, 'Trabzonspor AŞ Başkanı Sadri Şener ve idarecisi Nevzat Şakar'ın idari tedbir kararının kaldırılması yönündeki başvurusu üzerine yapılan incelemede, adı geçen kişilerin tutuksuz olduğundan ve FDT'nin 84. maddesinin koşulları gerçekleşmediğinden, bu aşamada TFF Hukuk Müşavirliği tarafından konulan idari tedbir kararının kaldırılmasına karar verilmiştir' ifadeleri kullanıldı. Buna göre, başkanımız Sadri Şener ile asbaşkanımız Nevzat Şakar'ın müsabakaları izlemeleri yönündeki engel de kalkmış oldu.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler