"Sonbahar" dizi ekibi kaza yaptı: 2 ölü

Özel bir kanalda yayımlanan "Sonbahar" dizisinin ekibi çekimden dönerken kaza yaptı. Dizi ekibinden Zehra Sezgin ve Tülay Ergildi'nin hayatını kaybettiği kazada aracı kullanan Deniz Altuntaş'ın ise ağır yaralandığı bildirildi.

Yayınlanma: 24.12.2008 - 08:11
Abone Ol google-news

Bağcılar yönüne giden ve özel bir televizyon kanalında yayımlanan ''Sonbahar'' adlı dizinin Kadıköy'deki çekiminden dönen Deniz Altuntaş'ın kullandığı 34 UL 6175 plakalı kamyonet, gece saatlerinde TEM Otoyolu Gazi Mahallesi mevkisinde, emniyet şeridinde park edilen Nihat Sezen idaresindeki 34 AT 6150 plakalı sebze yüklü kamyona arkadan çarptı.

Kazada, sürücü Altuntaş ile yanındaki aynı dizinin set ekibi çalışanları Zehra Sezgin (20) ile Tülay Ergildi (24) kamyonette sıkıştı.

İtfaiye ekiplerince bir vinç yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkartılan Sezgin ve Ergildi'nin, olay yerinde hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı. Altuntaş ise sağlık ekiplerince serum ve boyunluk takıldıktan sonra itfaiyenin yaklaşık 1,5 saatlik çabasıyla araçtan çıkartılarak Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Altuntaş'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Başka bir araçla olay yerinden geçerken arkadaşları Sezgin ile Ergildi'nin öldüğünü gören aynı dizinin bazı çalışanları, fenalık geçirdi. Sedat Deniz, ''Yoldan geçiyorduk. Dizi setinden arkadaşlarımız olduğunu görünce şok olduk'' dedi.

Kadıköy'deki dizi çekiminden dönen Zehra Sezgin ve Tülay Ergildi'nin, Altuntaş tarafından Bağcılar'daki evlerine bırakılmak istendiği öğrenildi.

Kamyonu arızalandığı için emniyet şeridine park ettiğini söylediği belirtilen Nihat Sezen ise gözaltına alınarak Gazi Polis Merkezi'ne götürüldü. Kaza nedeniyle trafik de uzun süre aksadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler