Gazetelerde Bugün

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 11 ayda 1 milyon 133 bin hastayı muayene ettiğini "başarı" olarak duyururken, TTB ‘mümkün değil’ açıklamasını yaptı. Haberin ayrıntıları bugünkü Cumhuriyet'te.

Yayınlanma: 13.12.2011 - 07:31
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Rekor performans!

Erzurum Hastanesi’nde 11 ayda 1.1 milyon kişinin muayene edilmesi hastaya bakıştaki ‘hızı’ ortaya koydu
 

HÜRRİYET

Arap Baharı onların kışı


Tunus'ta zabıtaların tezgâhını almasına isyan edip kendini yakarak Arap Baharı'nı başlatan seyyar satıcı Muhammed Bouazizi'nin kız kardeşi Leila, Hürriyet'e konuştu.
 

MİLLİYET

Teröre karşı yeni yöntem

Terörle mücadelede yeni iletişim stratejisine geçen TSK, bir süredir çarpıcı operasyona fotoğraflarını kamuoyuyla paylaşıyor. İşte yeni stratejinin şifreleri.
 

VATAN

Savcı da seyretmiş

Skandal üstüne skandal! Fevziye Cengiz'i karakolda acımasızca döven polisleri koruyan Savcı, dayağı seyredip müdahale etmeyen iki polise de dava açmamış.

 

RADİKAL

'1200 kişilik liste MGK'dan'


Faili meçhullerin dayanağı olarak gösterilen 'Kürt işadamları listesi'ne ilişkin yeni bir iddia eski DYP'li bakan Salim Ensarioğlu'ndan geldi:

 

AKŞAM

AKP'de kaos ülkeye zarar


Başbakan Erdoğan'ın ameliyatı ve Şike Yasası'nın ardından yansıyan "AKP'de çatlak" senaryolarına MHP'den tarihi uyarı...Genel Başkan Bahçeli: Böyle bir dönemde, tek başına iktidar olmuş partide kaos ülkeye büyük zarar verir.

 

SÖZCÜ

Yasa çıkmadan tahliyeler çıktı


5 aydır tutuklu olan 8 kişi, onay için Köşk'te bekleyen şike yasası kapsamında bırakıldı.
 

HABERTÜRK

Kutsal rezalet


Topkapı Sarayı'ndaki Kutsal Emanetler Dairesi, Kurtlar Vadisi'ne set oldu!
 

SABAH

Türkiye'den büyük yok


Yılın ilk 9 ayında yüzde 9.6 büyüme hızıyla Çin'i burun farkıyla geçtik ve dünya liderliğine oturduk.
 

POSTA

İmzasız tahliye


Cumhurbaşkanı Gül şikecilere verilen cezayı 12 yıldan 1 ila 3 yıla indiren ve ikinci kez Meclis'ten geçen yasayı Anayasa Mahkemesi'ne götürmeyeceğini ima etti. Bunun üzerine Gül'ün imzası beklenmeden tahliyeler başladı. Aralarında Beşiktaş'ın hocası Tayfur Havutçu, Beşiktaşlı yöneticisi Serdal Adalı ve 3 futbolcunun bulunduğu 8 spor adamı dün tahliye edildi. Hapiste halen 23 kişi var.
 

BİRGÜN

Çalışıyor ama iş yapıyor abi

BBC'nin yaptırdığı bir kamuoyu yoklaması Türkiye'de halkın günlük yaşamlarında sorun olarak en çok yolsuzluk ve işsizlik konuştuğunu gösterdi. Ancak bu konuda yürütülen muhalefet AKP'yi geriletemedi.

YENİ ŞAFAK

Şikeci dışarı çeteci içeri


Cumhurbaşkanı Gül'ün Şike Yasası'nı Anayasa Mahkemesi'ne götürmeyeceği sinyali vermesi üzerine birinci tahliye dalgası başladı. Şike yapmakla suçlanan ve aralarında Tayfur Havutçu ile İbrahim Akın'ın bulunduğu 8 isim için tahliye kararı çıktı. Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'e bağlı suç örgütünde yer aldıkları iddiasıyla yargılanan 23 sanığın tahliye talebi ise reddedildi.

 

ZAMAN

Tutukluluk süresi kısalırsa Alparslan Arslan da tahliye olacak

Tutukluluk sürelerinin kısaltılması halinde tahliye olacak 2 bin 427 kişilik listenin detayları belli oldu. Bu isimlerin başında Danıştay'ı basıp Mustafa Yücel Özbilgin'i öldüren ve 4 kişiyi yaralayan Alparslan Arslan geliyor. Adalet Bakanlığı ve Yargıtay ise uzun tutukluluk sorununda çözümün süreyi kısaltmaktan değil, yargının hızlandırılmasından geçtiği görüşünde.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler