Beşiktaş'ın İstanbul'da bileği bükülmüyor

UEFA Avrupa Ligi E Grubu son maçında yarın İstanbul'da İngiltere temsilcisi Stoke City ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu sezon Avrupa kupalarında evinde başarılı bir performans çizdi.

Yayınlanma: 13.12.2011 - 09:42
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon Fiyapı İnönü Stadı'nda bileği bükülmeyen siyah-beyazlılar, yaptığı 3 maçı da kazandı. Bu maçlarda rakip fileleri 9 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

İlk olarak UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rusya'nın Alania takımını İstanbul'da konuk eden ''Kara Kartallar'' sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Daha sonra E Grubu'nun ilk maçında İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 5-1'le geçen Beşiktaş, son olarak da Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını 1-0 mağlup etti.

Son yenilgi 10 ay önce

Beşiktaş, Avrupa kupalarında İstanbul'daki son yenilgisini 10 ay önce aldı.
UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında 24 Şubat Perşembe günü Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla karşılaşan siyah-beyazlılar, sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Beşiktaş, bu karşılaşmanın ardından Avrupa kupalarında evinde yaptığı 3 maçı da kazanmasını bildi.

Almeida ve Egemen

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde evinde yaptığı son 3 maçta en golcü futbolcuları Hugo Almeida ile Egemen Korkmaz oldu. Son 3 maçtaki 9 golün 3'ünü Almeida, 2'sini ise Egemen kaydetti. Diğer goller ise Sivok, Guti, Aurelio ve Edu'dan geldi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler