Angelina Jolie'den yeni bebek sinyali

Altı çocuk annesi ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie, yeni bir bebek sahibi olmayı düşünebileceğini belirterek, "Her an hamile kalabilirim' dedi.

Yayınlanma: 14.12.2011 - 14:48
Abone Ol google-news

36 yaşındaki Jolie, Marie Claire dergisinin son sayısında yayımlanan röportajında, yeni bir bebek sahibi olmayı düşünebileceğini belirterek, ''Şu an için planlanmış bir şey yok, ama ne olur bilmiyoruz. Her an hamile kalabilirim'' dedi.

Sevgi dolu bir aileye sahip olduğunu ve bunu Brad Pitt'e borçlu olduğunu söyleyen Jolie, Pitt'le olan beraberliğinin hayatını hayal edemeyeceği kadar değiştirdiğini, ailesinin mutluluk ve sağlığını kendi ihtiyaçlarının önüne koymayı öğrendiğini belirtti.

Jolie, çocukları 10 yaşındaki Maddox, 8 yaşındaki Pax, 6 yaşındaki Zahara ile Shiloh ve 3 yaşındaki ikizler Knox ile Vivienne'in Pitt'le evlenmesini çok istediklerini, ancak bunu duygusal nedenlerden ötürü değil, sadece düğünü büyük bir parti olarak algıladıkları ve kocaman bir düğün pastası hayal ettikleri için talep ettiklerini söyledi.

Hiç kız arkadaşı olmamasının hayatındaki en büyük eksikliklerden biri olduğunu da kaydeden Jolie, ne filmlerinde başka aktrislerle oynadığını, ne de özel yaşamında kız arkadaşları bulunduğunu söyledi.

''Az sayıda kız arkadaşım var, ama çoğunlukla evde oturuyorum ve onlarla fazla vakit geçirmiyorum. Çok da sosyal bir insan değilim'' diyen Jolie, sohbet etmek istediğinde genellikle Pitt'le ya da ailesinin diğer üyeleriyle konuşmayı tercih ettiğini belirtti.

Oyunculuk kariyerini de yorumlayan Jolie, hiçbir zaman aktris olmayı planlamadığını, bir gün uyandığında bir oyuncu olduğunun farkına vardığını söyleyerek, ''Hikaye anlatmayı ve mesleğimi gerçekten sevdim, ama başka bir iş yapmak için acaba çok mu geç?'' diye konuştu.
 


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler