Fevzi Şeker son yolculuğuna uğurlandı

Milli takım kampında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Serbest Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Fevzi Şeker, son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma: 16.12.2011 - 14:27
Abone Ol google-news

Şeker için Türkiye Güreş Federasyonu önünde tören düzenlendi. Törene Şeker'in ailesinin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, federasyon yöneticileri, antrenörler, sporcular, olimpiyat şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu, eski güreşçiler ve sevenleri katıldı.

Suat Kılıç, yaptığı konuşmada, Şeker'i eylül ayında İstanbul'da yapılan dünya şampiyonası öncesi milli takımın hazırlık kampında tanıma imkanı bulduğunu belirterek, ''Çok güzel kucaklaşmamız ve muhabbetimiz olmuştu'' dedi.

Şeker'in Türk güreşine büyük hizmet ve emek verdiğini dile getiren Kılıç, şöyle konuştu:
''Türkiye'nin spor ve güreş hayatına hem bir şampiyon olarak büyük değerler kattı hem de çok yeni genç ve zinde şampiyonlar kazandırdı. Ölüm, genç yaşta olunca acılar çok daha derin, hissedilen sızı çok daha tarifi imkansız hale geliyor. Eşi Kader hanım, oğulları Doğukan, Mert ve Kaan'a sabır diliyorum. Bugün bir çınarı ebediyete uğurluyoruz. Türk milletine yaptığı hizmetler yol arkadaşı olacaktır. Bugün tabutuna sarılı olan bayrağı defalarca dünyanın pek çok yerinde göndere çektirebilmeyi başarabilen bir vatan evladıdır. Bugün o bayrak da ona son yolculuğunda refakat edecek. Bu bayrağı her göndere çektirdiğinde ona dua eden yüz binlerin, milyonların dua ve Fatihaları, inşallah son yolculuğunda da onu yalnız bırakmayacaktır.''

Bakan Kılıç, tören sırasında, Şeker'in eşi ve çocuklarının yanında yer alarak onların acılarını paylaştı. Bakan Kılıç, Şeker'in oğlu Mert'in elinden tutarak onun acısını hafifletmeye çalıştı. Daha sonra Şeker'in cenazesi Kocatepe Camii'ne götürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler