Galatasaray hız kesmedi: 2-0

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasının açılış maçında Orduspor deplasmanına çıkan Galatasaray rakibini 2-0 mağlup etti.

Yayınlanma: 16.12.2011 - 22:16
Abone Ol google-news

Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını kazanarak büyük bir çıkış yakalayan ve iki hafta önce Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu devralan Galatasaray, Orduspor karşısında ilk yarının başlarında zor anlar yaşasa da, 22. dakikada kaleci Fevzi'nin hatasını iyi değerlendiren Baros'un kazandırdığı golle maçta 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Bu dakikadan sonra rakip kalede daha çok pozisyon üreten sarı-kırmızılı ekip, oyunun da hakimiyetini eline geçirdi.

İlk yarının sonlarına doğru ev sahibi Orduspor, Galatasaray kalesine beraberlik golü için yüklendi, ancak lider Galatasaray'ın defansı ve kalecisi Muslera gole izin vermedi.

İkinci yarıda ise hem pozisyon, hem de futbol olarak oyunun hakimiyetini elinde bulunduran sarı-kırmızılılar, rakip kalede sayısız gol pozisyonu üretmeye başladı. Bunlardan birisinde 67'nci dakikada Baros'un mükemmel ara pasında topla buluşan Kazım, meşin yuvarlağı sert bir vuruşla rakip filelere göndererek, takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti ve Galatasaray'ı bir hayli rahatlattı.

Bu golün ardından oyundaki direncini kaybeden Orduspor, zaman zaman Galatasaray kalesinde gol aradı. Ancak, geliştirdiği ataklar ve yakaladığı pozisyonlar cılız kalınca aradığı golü bir türlü bulamadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler